2821
2789
عنوان

جنین زنده میمونه ایا

251 بازدید | 35 پست

سلام خوبین من احتمال زایمان زودرس دارم امروز ۳۴ هفتم تموم شده بر اساس سونوی آن آتی و هفته دیگه یعنی میخوام یکشنبه یا دوشنبه آمپول بتا بزنم هفته بعدش هم ۲۰ آبان سرکلاژم را باز کنم احتمالش هست جنین به دنیا بیاد ۳۵ هفته ۵ الی ۶ روز بعد نیاز به دستگاه نداشته باشه؟توروخدا راهنمایی کنید زایمان زودرس داشتید اصلا علائم پاره شدن کیسه آب چیه؟ من وقتی میخوابم درد ندارن اما میخوام بلند بشم یا سمت راست یا چپ بچرخم دردم میگیره این مال چیه به نظرتون ؟راه که میرم درد ندارم میشینیم درد ندارم.جنین از چند هفتگی دستگاه نمیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداشای من ۳۴ هفته بدنیا اومدن دستگام نرفتن ۲ قولون.بستگی ب ریه داره

امپولشو بزن ‌ من خودمم سر دخترم چون ریسک زایمان زود رس داشتم ۳۲ هفته زدم امپولشو کمک میکنه دیگ تا حدودی

آن شب فکر میکردم میمیرم و دیگر نمیتوانم در دنیا دوام بیاورم.اما شب های زیادی گذشت و هنوز زنده ام🙂

من پسرم سیو هفت هفته کیسه اب پاره شد بدنیا اومد،اصلا هیچ دردی‌نداشتم فقط حس کردم دسشویی دارم بلند شدم دیدم کنترلی روی‌خودم ندارم ومثل شیر اب اب میومد ازم،دکترم میگفت چون استراحت نکردی‌الانم کیسه اب پاره شده،

خدایا شکرت🌹
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز