2777
2789
عنوان

بچه ها شما کیمیا حسینی رو میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 28 پست
آره خوشگله ؛ لره دیگ باید خوشگل باشه😍😂البته همه دخترای ایران زیبان شما هم قطعا زیبایی خاص خودت رو ...

نه بابا لر نیست

خدا وکیلی تو دیدی کسی در حد کیمیا حسینی؟

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

باعث شده نتونم خودمو دوست داشته باشم

کیمیای عشق ابدی هم خیلی شبیه اونه ولی خب اکثرا تو کامنتا میگن خوشگل نیس و عسل رو میزنن تو سرش و میگن خوشگلترین دختر جمع عسله🫤 

کلا تو ایران مهم نیس خوشگل نباشی چون معیارهای زیبایی انگاربرعکسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا لر نیستخدا وکیلی تو دیدی کسی در حد کیمیا حسینی؟

چرا لره ، خودش گفته لر بختیاری متولد اهوازه

آره زیباتر از کیمیا حسینی زیاد دیدم 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

باعث شده نتونم خودمو دوست داشته باشم

دست بالا دست بسیاره همیشه بهتری وجود داره 

خوش اندام تر خوش چهره تر خوشتیپ تر باهوش تر و... 

درکل باید سعی کنی خودتو مقایسه نکنی با کسی. 

خدایی تو اطرافت دیدی از این خوشگل تر؟

ن عزیزم منظورم این نیست منظورم اینه هرکیم هرچقد میخاد خوشگل باشه ولی ن دیگ اینقد ک شما خودتو دوست نداشته باشی این کار اشتباهه

کاربریgirl_lorهستم اکانتم تعلیق شده🥲🙄

کیمیای عشق ابدی هم خیلی شبیه اونه ولی خب اکثرا تو کامنتا میگن خوشگل نیس و عسل رو میزنن تو سرش و میگن ...

من نگاه نمی‌کنم اما کیمیا از دخترای هر دو فصل قشنگ تره شبیه جمره بایسل بازیگر ترکیه ای هست، عسل نمیدونم کدومه اون مو بلونده؟ اگ اونه ک خیلی معمولیه

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

من نگاه نمی‌کنم اما کیمیا از دخترای هر دو فصل قشنگ تره شبیه جمره بایسل بازیگر ترکیه ای هست، عسل نمید ...

خب خداروشکر که ی نفر تأیید کرد که کیمیا خوشگلترین دختر جزیرس خدایی منم میگم عسل معمولیه ولی بقیه مخالفن و کلی قربون صدقش میرن 

خب خداروشکر که ی نفر تأیید کرد که کیمیا خوشگلترین دختر جزیرس خدایی منم میگم عسل معمولیه ولی بقیه مخا ...

عسل عملی هم هست با این حال معمولیه اما کیمیا زیبایی خدادادیه نچرال و نازه ایرادی هم نداره چهرش فوق العاده هست