2777
2789

شوهر من کلا برونگراس همه چیزو میگه همه چیزو تعریف میکنه،خیلی وقتا من بخاطر مشکلات ناراحت و درگیر میشم ،همیشه خواهرم میگه این کار اشتباهه،نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که از درامدشم میگه کاملا دقیق؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

سوال اولت: ناراحت نمیشم خوشمم میاد 

سوال دومت: به نظرم اشتباه نیست و اوکیه 

شریک زندگی همید دیگه یعنی خوشت نمیاد زیاد حرف بزنید راجع به کار؟

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

همسر من نمیگن 

میگن ناراحت میشی کاری هم ازت برنمیاد 

من نمیپرسم پس 

اصلا همسرم اهل غر زدن و.... نیستن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

همسرمنم میگه، اول آماده سازی میکنه، ناراحت نشی و فلان و غصه نخوری وبعد میگه.. خودم از اول یادش دادم،، منم توی این زندگی‌ام خب،خوشحالی برای هردو و ناراحتی برای هردو.. 

بگه بهتره، کاره دیگههه دیدی یه چی اتفاقی میوفته نمیگه بعد ازینو اون میشنوی،، 

بگه ناراحت بشی بهتر ازینه که از دیگرون بشنوی.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
سوال اولت: ناراحت نمیشم خوشمم میاد سوال دومت: به نظرم اشتباه نیست و اوکیه شریک زندگی همید دیگه یعنی ...

چرا من مشکلی ندارم و خودمم دیگه در جریانم و پیگیر ولی خوب خیلی وقتا درگیر مشکلات میشم،نمیدونم این روش درسته یا نه اخه اونم اهل دوست و رفیقو این چیزا نیس فقط با من حرف میزنه

چرا من مشکلی ندارم و خودمم دیگه در جریانم و پیگیر ولی خوب خیلی وقتا درگیر مشکلات میشم،نمیدونم این رو ...

آخی عزیزم پس شما هم دوست صمیمیش هستی هم عشقش 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

به نظرت کدوم مدل بهتره؟

این که بگه قطعا اولا همدلی و همراهی بینتون بیشتر میشه همیشه حرف واسه گفتن دارید بعد میفهمی شوهرت داره چی کارا میکنه سوم اعتماد میاره اینکه راحت همه چیز میگه یعنی چیز پنهانی ازت نداره چهارم مشورت میکنی کمکش میکنی چون ما خانوما هوش مدیریتی مون خوبه و خوب میتونیم مشورت بدیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲