2777
2789
من هستم خودم الان خیلی حالم بده دو تا پسر دارم همش از صب تا شب مث خروس جنگی دعواشونه منم خودم ادم عص ...

وای منم از دست بچه‌هام واقعا کلافه میشم گاهی 

امروز یه کم خوب بودن 

دیروز به گریه انداختنم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد موضوع چی بود ‍

هیچی  گفتم برو خرید . گفت خودت برو سوسیسم بخر من بخورم تا شام اماده میشه بشوخی گفتم خواسته هات زیاد شدن . گفت اصلا نمیخورم . بعد تا کارامو کردم رفتم خرید اومدم گفتم درست کنم بخوری گفت نه.دیگه سر شام پرسیدم قهری اونم این حرفو زد بهم 😔 

[QUOTE=400003733]یکیو دوس داشتم چندین ماه برای رسیدن بهش دعا کردم بعد از اینکه رسیدم ۹ ماه باهم بودیم عاشقانه میپرست ...[/میدونی ی چیزم خوب بود ک عاشقم میشد خیلی ب طرف دل نمیبستم و باورش نمیکردم دوسش داشتما ولی باورش نمیکردم همیشه میگفتم اینجوری اگه یه روز بد شد نابود نمیشم چون از اول

بچها چرا همه انقد مشکل دارن

نمیدونم بخدا اصلان دیگ حوصله ندارم بجای اینک بیاد منو بغل کنه حرف بزنه ولی محل نمیده دلم داره میترکه ولی ب رو نمیارم ده بار بهش گفتم نذار قهرمون طولانی بشع همیشه من پیش قدم شدم ولی انگار گاو میمونه لج میکنه نمیفهمه من چی میگم😐😐😐😐😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

وای منم از دست بچه‌هام واقعا کلافه میشم گاهی امروز یه کم خوب بودن دیروز به گریه انداختنم🥴

منم واقعا چند روزه از دستشون گریه میکنم بدتر تو ایام پری هستم روحیه خراب اینام شدن قوز بالا قوز امروز زیلد تحقیرشون کردم انقد بد و بیرا گفتم

عزیزم 🫂 وقتی دلم میشکنه نمیتونم حرف بزنم فقط نگاهش کردم 😔

من از خودتت بدترم ولی جیغ میزنم تو تنهایی 🥲🫂

خدا هست عزیزم💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

[QUOTE=400003733]یکیو دوس داشتم چندین ماه برای رسیدن بهش دعا کردم بعد از اینکه رسیدم ۹ ماه باهم بودی ...

من مشکل از خودم بود

اول من بودم که عاشق شدم

اونم یجوری بهم محبت میکرد که من باورم شده بود دوسم داره

حالا بدجور افسردگی گرفتم

نمیدونم بخدا اصلان دیگ حوصله ندارم بجای اینک بیاد منو بغل کنه حرف بزنه ولی محل نمیده دلم داره میترکه ...

از اول بارش اوردی نباید پیش قدم میشدی منم یه دختردایی دارم اینجوره شوهرش خیلی لوس شده همیشه منتطره این بره آشتی

منم واقعا چند روزه از دستشون گریه میکنم بدتر تو ایام پری هستم روحیه خراب اینام شدن قوز بالا قوز امرو ...

درک میکنم

منم تو گیر و دار طلاقم واقعا اعصاب درست حسابی ندارم 

امیدوارم خدا کمکمون کنه...