2777
2789

سلام شبتون بخیر  .

داداشم نزدیک چندماهی میشه که قصد ازدواج داره .

از خودش بگم ، داره میره ۲۴ سال _ از ۱۵ رفته سرکار خیلیی کاری و پشت کار داره _ الان حدود ۱ تومن پس انداز داره و یه ماشین ۲۰۷ صفر . سربازی هم رفته و فوق دیپلم داره .

ولی خیلیییی بی شعور و بی مغزه ، همه چیو به دیدی کاسبی میبینه چون خودش بازاریه .

مثلا معیارهای برای ازدواج و کم تر از این معیارها رو قبول نداره. 

میگه خانمم باید حتما معلم یا کارمند با تایم کاری کم باشه ، خوش چهره باشه، ترجیحا محجبه ولی امروزی باشه ، و مهم تر از همه باید پاک پاک باشه حتی تجربه دوستی نداشته باسه اگه بفهمم داشته وسط زندگیم باشیم طلاقش میدم ..

اما خودش تجریه دوستی رو داره ..

به نظرتون به این بی شعور دختر میدن اصلا؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر فردی معیار خودشو‌داره

شما نمیپسندی دلیل نداره به بنده خدا اینهمه توهین کنی،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

توهین نمیکنم اصلا ولی وقتی خودش تجربه ی دوستی داره (که واقعا هم چیز اوکی ایه) دیگه نباید این آزادی رو از طرف مقابل بگیره 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام