2777
2789
عنوان

حرکت وحشتناک یکی از نزدیکام

397 بازدید | 19 پست

تصور کنید رفتیم خرید کیف وکفش تو خیابونی ک بورس کیف وکفشه بعد نزدیک ۱۰۰تا مغازه نگاه کردیم من ازیه کیف وکفش خوشم اومد و برداشتم خلاصه این فامیل ما ک باهامون بود من میخولستم براش هدیه بگیرم گفتم توام بردار و اینا ینی ازاول قرار بود اونم انتخاب کنه اونهمه مغازه رو ول کرد اومد دقیق ازهمون مغازه ک من خریدم اول چنتا پا زد و دراخر همونننن کفش من رو ولی بایه رنگ دیگع انتخاب کرد و ماهم موندیم تو رودرواسی و براش خریدیم واقعا حالم گرفته شده از خریتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولاً دستت درد نکنه چه حرکت قشنگی کردی و اون هدیه رو براش خریدی اما خب این گشاد دستی این دست و دل بازی با این واکنش تو نمی‌خوره انقدر تو رو قبول داره انقدر تو رو دوست داره که همون سلیقه تو رو انتخاب کرده و حالا این چه عیبی داره

مگه میخایم همیشه کنار هم بپوشید این چه سمی که نباید کسی شبیه شما بخره تو جاهای دیگه بپوشس این جای دیگه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
نکته قابل توجع اینه ک این کیف وکفش اصلا ارزون نبود و واقعا دوسش داشتم ینی نمیتونم بندازم یه گوشه و ا ...

ع عزیزم مشکلی که اکثر ما داریم اینه که فکر می‌کنیم خیلی خاصیم در حالی که اونطور فکر می‌کنیم خاص نیستیم و اونقدر پر اهمیت نیستیم و همه چشم‌ها دنبال ما نیست

اولاً دستت درد نکنه چه حرکت قشنگی کردی و اون هدیه رو براش خریدی اما خب این گشاد دستی این دست و دل با ...

من هدفم خوشحال شدنش بود ولی با این حرکتش یکم خودم ناراحت شدم میدونم سلیقمو دوس داره ولی خب میتونست یکم مراعات کنه 

مگه میخایم همیشه کنار هم بپوشید این چه سمی که نباید کسی شبیه شما بخره تو جاهای دیگه بپوشس این جای دی ...

گلم از بستگان نزذیکمونه منم نپوشم ایشون جلو همیشه میپوشه و میگم  کار گرونی بود وچیزی نبود ک دوبار بخوام استفاده کنم بندازم یه گوشه قصد داشتم حداقل یه مراسمی چیزی استفاده کنم 

ع عزیزم مشکلی که اکثر ما داریم اینه که فکر می‌کنیم خیلی خاصیم در حالی که اونطور فکر می‌کنیم خاص نیست ...

از دیگر مشکلات ما حسادته فک کنم وگرنه من واقعا خاص و تکم همیشه شما ندیده نشناخته نمیتونی چنین نظری بدی 

گلم از بستگان نزذیکمونه منم نپوشم ایشون جلو همیشه میپوشه و میگم کار گرونی بود وچیزی نبود ک دوبار بخ ...

اونکه رنگش ی چیز دیگس منو خواهرم مانتو شلوار ی طرح و رنگ می‌خریدم چون هردومون از اون کار خودمون نیومد واقعا هیچ اشکالی ندارد که حساس نشو

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم