2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دختر خوب من کامل درکت میکنم منم مثل تو سرکوب می‌شنوم منم مقایسه میشم منم تا جزئی ترین چیزارو می ...

هعی وقتی فکر میکنم اتیش میگیرم 

من عاشق ریاضی بودم جوری که یه مسئله رو هزار بار حل میکردم چون عاشق حل کردن بودم کلاس راهنمایی تمرینارو حل میکردم دوباره پاکشون میکردمو از اول حل میکردم لذت میبردم از این کار .انقد بابا سره انتخاب رشته و مقایسه با فامیلای خودش عذابم داد که حتی دلم نمیخواد الان ادامه تحصیل بدم .از مدرسه بیزار شدم و نمیرم وفقط منتظرم خرداد برسه برم امتحانارو بدم برگردم.خدا لعنتش کنه

هعی وقتی فکر میکنم اتیش میگیرم من عاشق ریاضی بودم جوری که یه مسئله رو هزار بار حل میکردم چون عاشق حل ...

اینجوری نگو ولی منم همین بودن 

من اینقدر گریه کردم سر چیزایی که می‌خوام یه حرفایی رو شنیدم که کافر از مسلمون نشنیده یه چیزایی بارم شده که حتی دل سنگ هم باشه آب میشه 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

بگو میخوام خودمو خوب بشورم نمیتونم زود بیام بیرون

کاش با حرف میشد خانواده منو قانع کرد 💔

دیگه انقدر گیر دادن منم گوش ندادم اونا خسته شدن ول کردن😂😂

من ول کن نیستن 

البته من تا امکان وقتی خونه نیستن میرم حموم 

نه چرا گیر بده😐بخدا یچیزا تو سایت ادم میبینه

این چیزی که واسه تو شوخیه 

واسه ما روزمره است💔

خب خدا پدر مادرتو نگه دارهمگه اصلا حموم زیر یک ساعت میشه؟

نمیدونم اینا خیلی زود میان 😂 ولی من نمیتونم مامانم همش میاد میزنه به در میگه بیا دیگه 😂 ولشون کن چیکارشون داری بذار بگه تو هم بگو باش باش اومدم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم