2821
2789

یه نظراتی میخونم که واقعا شاخ درمیارم حس میکنم مال صد سال پیش هستن‌ مخصوصا درمورد ازدواج

میرم تو اینستا یه دنیای دیگه میبینم

میرم تو خیابون و سر کار و خلاصه اجتماع، یه دنیای متفاوت با اینستا و نی نی سایت

کلا همه چی عجیبه😅

...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب هرکی با توجه به فرهنگ خودش جواب میده اینستا همه میخوان شاخ و خفن باشن اینجا هم معمولا ادمای سنتی ...

اخه اینجا دیگه خیلی عجیبه

مثلا تاپیک پربازدید که دختره ۲۷ سالشه شوهرش زن دوم‌ داره و زن‌ دومش هم‌ داره برای شوهرش بچه میاره

منم خانوادم سنتی هستن ولی باز این‌ چیزایی که اینجا میخونم برام عجیبه مخصوصا کامنتا که یه‌ جوری رفتار کردن انگار عادیه😳

...

قشر سنتی تر بیشتر توی نی نی سایت هستن

هر چند من به شخصه تحربه کردم که طی چند سال اخیر یه ذره اینجا بهتر شده از نظر سطح فکری

ولی همچنان به نسبت پایین هست به طور میانگین

با موارد استثنا کاری ندارم 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
قشر سنتی تر بیشتر توی نی نی سایت هستنهر چند من به شخصه تحربه کردم که طی چند سال اخیر یه ذره اینجا به ...

اخه چقدر سنتی

مثلا منم تو یه خانواده تقریبا سنتی بزرگ شدم ولی چیزایی که اینجا‌ میخونم‌ قفله برام

تو کامنت قیلیم هم یه مثال زدم مثلا تاپیک پربازدید دختره ۲۷ سالشه گفته شوهرش زن دوم داره و و تازه چندتا بچه هم به دنیا اورده

توی کامنتا هم کسی تعجب نکرده و انگار یه موضوع کاملا عادیه😳

یا همه درگیر اینکه من قشنگترم یا جاری

...
اخه چقدر سنتیمثلا منم تو یه خانواده تقریبا سنتی بزرگ شدم ولی چیزایی که اینجا‌ میخونم‌ قفله برامتو کا ...

اخه مفهوم سنتی هم یه مفهوم نسبیه 

شما شاید معتقد باشی در یک خانواده سنتی بزرگ شدی ولی در مقایسه با اون قشری که بیشتر توی این سایت فعالیت دارند شاید به این نتیجه برسی خانواده شما خیلی هم مدرن بوده 

خلاصه اینکه کلاً پیش فرضت رو در مورد این سایت این در نظر بگیر که اینجا دیگه سنتی‌ترین و گاهی وقتا واپسگراترین قشر فعالیت دارند 

بعد به مرور کمتر تعجب می‌کنی از یه سری اظهار نظرها 

و البته که هیچ وقت عادی نمی‌شه ولی خب اینجا اینجوریه دیگه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!