2777
2789

قبلاً با یک زن بهم خیانت کرده بود زن جدا شده بچه داره و گذشت که بهم گفت من با اون زنن نیستم و چیزی نبوده و حس میکردم دروغ میگه و بعد چند وقت باردار شدم نوبت سونو داشتم تو ماشین بودم خواستم پیاده بشم گوشیش زنگ خورد اونم انگار دستو و پاشو گم کرد و به لحظه روی صفحه گوشی شماره اون زنه رو دیدم بدترین حالت داشتم واقعا داغون شدم و نوبت سونو باید میرفتم و با بدترین حالت تو مطب رفتوم انجام دادم اومدم تو ماشین بحثمون شد چرا باهام این کارو می‌کنی بهم گفت برو بمیر مامان فلان فلان شدت و کی می‌میری کن گفت اون زنده زنگ زد همش بهم میگی بمیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت اینا بگی چی چرا این طور میکنه مگه با عشق باهات ازدواج نکردا

چرا اوایل خوب بود کم کم فهمیدم سر و گوشش می جنبه و این آخری هم خودش ول کن زنه نیست و هم زنه عکس زنه رو دیدم و واقعا چرا با اون بهم خیانت کرد ظاهری هیچی بهتر نیست

تا این سنی که هست به مقدار لازم پخته نشده. نمی تونه هوس و منافعش را روی هم قرار بده. داره با هوسش منافعش را نابود می کنه. هر کسی از این موضوع اطلاع پیدا کنه شرایط بدتر میشه. شاید بشه در یک‌مسیر حرفه ای ایشان را از شرایط و آینده آگاه کرد.

روانشناس