2777
2789

رفتم شامپوشپش بخرم🥲دخترم چنتا تو سرش بود داشتم واسه اون خانومه توضیح میدادم که یدونه رشکم تو سر خودم بوده گفت بزار همکارم بهتر واستون توضیح بده ک ب همکارش گف یهو از پشت اومد بیرون فامیلمون بود🤦‍♀️

هیچی دیگ خودشو زد ب نشناختن من کپ کردم. چنساله میدونم داروخونه کار میکنه ولی نمیدونم کدوم داروخونه ک دیروز فهمیدم..بعد دیشب عروسی دعوت بودیم ناخاسته تو تالار اونو دیدم. خودم زدم ب ندید..چقد ضد حال خوردم😂😂خدایا چرا آبروم رفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل من دنبال قرص سقط رفتی عطاری فامیلتون از پشت قفسه بیاد بیرون؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اصلا نفهمیدم چی گفتی؟چرا آبروی رفت؟مگه فامیل نیستید مگه میشه وانمود کنید همو نمیشناسید؟

فامیل دور زیاد باهاشون برخورد نداریم بیشتر بزرگامون پسرعمو هستن. ولی دختر دادیم دختر اوردیم

این خوبه حالا

من رفتم لیزر بیکینی، بعد فامیل دور مون اونجا دیدم اپراتوره😂

این خاطره رو تو ذهنم بلاک کرده بودم الان برام زنده شد دوباره😱😂

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!