2777
2789

من نمیدونم اون قاضی کیفری چرا انقدر بی‌شعور بوده که جمشیدی رو آزاد کرده؟ الان رفت کانادا زندگی کنه و پس فردام فیلماشو با علی کریمی و اینا می بینیم ... فقط اون دختره بدبخت شد همین...نباید قرار بازداشت رو تغییر میداد قاضی بیسواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چقدر زود قضاوت میکنی نمیترسی از قضاوت شدن؟

شما بودین با چشم خودتون دیدین که آقای جمشیدی همچین کاریو کردن؟

اگه واقعا دیدین که هیچی اگه ندیدین لطفا قضاوت نکنین درست نیست شاید یه روزی خودتون یا خانوادتون براتون همچین اتفاقی بیوفته 

عزیزم چقدر زود قضاوت میکنی نمیترسی از قضاوت شدن؟شما بودین با چشم خودتون دیدین که آقای جمشیدی همچین ک ...

ای بابا چه قضاوتی... از جو سینما خبر نداری... این چیزا واسشون خیلی عادیه هر روز با ۱۰ نفرن بیشتریاشون ..اینم دومین پرنده ایشون بوده که اولی رو پول داد و  این سری فرار کرد

ای بابا چه قضاوتی... از جو سینما خبر نداری... این چیزا واسشون خیلی عادیه هر روز با ۱۰ نفرن بیشتریاشو ...

اگه میگین با ده نفر هستن خب شاید اون خانوم خودشون خواستن رابطه داشته باشن مگه زوری هم میشه؟

دیگه اینا معروفن دختره اومد باهاش دوست شد به خواست خودش رابطه داشت بعد دید گردن نمیگیرش گفت معروفه ابروشو ببرم 

دیگه هنرمندا دختر واسشون ریخته نمیرن بزور کاریو انجام نمیدن 

فقط شما که باور کردی😐 اصن هیچی نبوده شایع ست

اگه دروغ بود خودش تکذیب میکرد

جالبه خودش لال شده 

یه‌سری شدن کاسه ی داغتراز آش

اگه غلطی نکرده بود از دختره باید شکایت می‌کرد نه اینکه فرارکنه 

اگه دروغ بود خودش تکذیب میکردجالبه خودش لال شده یه‌سری شدن کاسه ی داغتراز آشاگه غلطی نکرده بود از دخ ...

من نمیدونم راست میگه یا دروغ ولی استوری گذاشت قسم خاک مادرشو خورد که دروغه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...