2777
2789
عنوان

اپارتمان بهتر یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشد طلا ۴،۵ برابر مسکن حتی تو تهران بوده.نموداراش تو نت پره.خونه فقط آدم برای نشستن خودش باید بخره و ...

ایا همین روند می مونه یا برعکس میشه؟

امسال یهوو ج ن گ شد طلا کشیذ بالا سالای پیش مسکن از طلا جلوتر بود

سالهای اینده طلا بالاترمیره یا مسکن؟

چرا

مقایسه بکنی میفهمی من سال ۹۳ یه آپارتمان خریدم ۵۷۰ میلیون اون موقع می‌تونستم با پولش ۵۷۰ تا سکه بخرم الان آپارتمان من نهایت شده ۱۳ـ۱۴ میلیارد اما خودت حساب کن ۵۷۰ تا سکه چقدر پول میشه

ایا همین روند می مونه یا برعکس میشه؟امسال یهوو ج ن گ شد طلا کشیذ بالا سالای پیش مسکن از طلا جلوتر بو ...

نه قبل جنگ هم طلا جلو بود.

بعد جنگ سدعتش بیشتر شد.

من به قول اون خانم طبق تجربه ی خودم گفتم.

گفتم اول که مسکن داره الان، دوم کارمند و حقوق داره و نیاز اجاره نداره.

سوم خونه نگهداشتنم خودش زحمت داره، من خودم یه اپارتمان دارم دیگه، مستاجر دهان ادم سرویس میکنه.

گاهی شوهرم میگه اون دو قرون ول کن ، من میدم، واحدت رو بزار خالی باشه.

در کل سرعت طلا تو این چند سال از ماشین و خونه جلو بوده.

نقد شوندگیش راحتتر.

هر روز بخواد میشه بفروشه

آپارتمان چون سرپناه و لازم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

فرقی نداره جفتش پوله.....ولی آپارتمان بهتره میره توش میشینه مستقلم هست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

وای من آنقدر حرص میخورم بخصوص اینکه اون آپارتمان پس انداز بود

دقیقا همینه، باز آدم بشینه، میگه راحت پامو دراز کردم تو خونم به هر قیمتی باشه.

من که یه مستاجر دادم، نوبر، پیر زن، شوهرم نمیزاره درست و حسابی کرایه هم بگیرم.

ادم خندش میگیره بگم چقدر میده.

تو تهران ،

۳۰ پیش داده و ماهی ۴ میده