ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
از طرفی هم نمیدونم رشته هدفم ک دندان یا داروعه ایا اونقدر ارزش داره ک به خاطرش کلا قید این رشته رو بزنم یا نه
کلا بلاتکلیف شدم
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
چه رشته ای منم محرومم،چون روزانه ام ،حالا نمیشه ۴۰۵ بدیم واسه پردیس ها؟
من دبیری ام
نه نمیشه تا جایی ک میدونم
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
باشه:))روزی چند ساعت درس میخوندی؟من دوساله پشت کنکورماصن ریختم بهم..یه روتین از درس خوندت میگی؟🩵
عزیزم من ۶سال بودم البته علتش دوست پسر داشتن و نداشتن تمرکز بود غصه نخوریا،دانشگاه هیچ خبری نیس اگع مثه من درونگرایی بخون شهر خودت بیاری خوابگاه خیلی سخته،اصلا هم عجله نکن هیچی نمیشه