2777
2789
عنوان

دیروز هفت زنداداشم بود امروز تولد پسرش بزور تونستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 14611 بازدید | 218 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارو یادمه عروستون توی کما بود

چند سال

پس فوت کردن

بهتون خدا صبر ایوب بده

و یادمه گفتم برادر فوق العاده ای دارید این همه سال پای همسرش موند

فقط میخوام بگم اجازه بدید هر جور می‌خواد سوگ کنه 

بعدا غم میشه برای همیشه روی دلش 

بابا تولد نگرفتیم فقط یک کیک کوچیک از این خوراکی ها یک شمع روش گذاشتم فوت کرد بدون هیچ دست و شادی

میتونم دلیل تاپیک زدنتو بدونم؟

میخواستی ببینی کارت اشتباه بوده یا درست دیگه غیر از اینه؟؟؟!!!

خب نظرات هم دیدی کسی نگفت دمت گرم خیلی کار کولی کردی

پس نخواه که کارتو سفید کنی درکل ما هم نظراتمونو دادیم

خدانگهدار

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خب اصلا این چه کاری بوده

تاپیکا قبلیشو بخون. بنده خداها خیلی گناه دارن.سالها عذاب کشیدن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چرا؟واقعا میپرسی یا داری شوخی میکنیشاید خاک براتون زیادی سرده من جای اون بچه بفهمم تو بچگیم هنوز خاک ...

بچه گناهی نکرده

اتفاقا بعدا یادش میفته کیا به فکرش بودن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره تو باشعوری بسه نمی‌فهمی دیگه بچش افسرده شده شما چی میفهمین که ما چه کشیدیم

نمیفهمن

کار درستی کردین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

برادرتون رو تنها نزارید💙ولی بزارید سوگواری کنه. بزارید گریه کنه و بعد کم کم اوکی میشه. تحت فشارش نزارید. بچه هارو دور از چشم پدرشون شاد کنید

خدا خیرتون بده🫂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اخی اخه چرا ۷ سال گذاشتید بمونه ؟ 

میدونم سخته 

اما اون ۷ سال یه جسم بدون روح بود 

اصلا چیزی از جسمش مونده بود؟ گناه داشت کاش رضایت میدادید 

و اما داداشت مرد واقعی ۷ سال موند پای زنش؟؟ 

زن نگرفت؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤