2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا مادرشوهرم خرج مارو‌نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 49 پست
امیدوارم برا پر بازدبد شدن اینو زده باشی وگرنه اگه جدی ای که برو خودتو درمان کن:/

جدی هستم عزیزم 

چرا ندن؟بچشونه 

هیچ‌مشکل مالی هم ندارن

غرق پولن 

چرا به‌نوه و پسرش نده؟؟؟

من هیچی

خداروشکر که داداش ندارم که احیانا روزی به احتمالی همچین عروسی نصیبمون شه

پدر مادر تو هم وظیفه دارنا به هر حال بچه شونی نمی‌خوان پول بدنت؟!اعجب

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که داداش ندارم که احیانا روزی به احتمالی همچین عروسی نصیبمون شهپدر مادر تو هم وظیفه دارنا ب ...

پدر مادر من ندارن اگه میداشتن ک‌حرفی نبود

بااینکه معمولي هم هستن باز خیلی کمک‌میکنن 

کمکتون کنه میشه دوستی خاله خرسه 

شوهرت باید فکز باشه 

خیلی پرتوقعی 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

جدی هستم عزیزم چرا ندن؟بچشونه هیچ‌مشکل مالی هم ندارنغرق پولن چرا به‌نوه و پسرش نده؟؟؟من هیچی

اگر شما توی تامین زندگیتون مشکل داشتین، چرا از اول ازدواج کردین و چرا بعدش بچه‌دار شدین؟ به امید مادرشوهر؟ 

اوه اوه پس سر تقسیم ارث میخوای چکار کنی عروس خانومیکم توقعت بیار پایین البته که به دخترش هم نباید بد ...

بخدا دست نوه های دختریش النگو هست ک‌مادرشوهرم خریده

اما برا ما زورش میاد

پدر مادر من ندارن اگه میداشتن ک‌حرفی نبودبااینکه معمولي هم هستن باز خیلی کمک‌میکنن

توقع زیادی داری هر کی مسئولیت زندگی خودشو داره اگه بدن لطفه وگرنه وظیفه ای ندارن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)