2777
2789
عنوان

باچند میلیون میشه ماشین خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام یسره تعمیرگاه باشم و....

دیوار نگاه کن قیمت ها دستت میاد بعد هم موقع خرید حتما یه آدم کاربلد باید کنارت باشه تا ماشین خراب بهت نندازن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
دیوار نگاه کن قیمت ها دستت میاد بعد هم موقع خرید حتما یه آدم کاربلد باید کنارت باشه تا ماشین خراب به ...

اره دقیقا خواهرشوهرم سرخودو تنها رفت ماشین خرید موتور کلا خوابیدع نزدیک ۱۰۰تومن هزینشه

شکایتم کرد فعلا ماشین خوابیده به جاییم نرسیدن 

دیوار نگاه کن قیمت ها دستت میاد بعد هم موقع خرید حتما یه آدم کاربلد باید کنارت باشه تا ماشین خراب به ...

نگاه کردم

یجورزده آدم میمونه

مثلا فیلترکردم تا۴۰۰

بعددناپلاس سالمم بود توش🙄

پرایدم بود و...

آدم نمیفهمه

میکاپ آرتیست مشهد_mua

نگاه کردمیجورزده آدم میمونهمثلا فیلترکردم تا۴۰۰بعددناپلاس سالمم بود توش🙄پرایدم بود و...آدم نمیفهمه

بخاطر همین میگم حتما باید با یکی مشورت کنی 

بعضی مردا هستن دو ثانیه پشت فرمون می‌شینن هرچی ماشین عیب و ایراد داشته باشن می فهمن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نهههه بخوام بگیرم ۱۱۱ میگیرمام وی ام زشته

ام وی ام که از صد یازدع قشنگ تره 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

نگاه کردمیجورزده آدم میمونهمثلا فیلترکردم تا۴۰۰بعددناپلاس سالمم بود توش🙄پرایدم بود و...آدم نمیفهمه

سلام وقتتون بخیر 

اونایی که قیمت پایینه حتما یه ایرادی داره

حتما حتما حتما قبل خرید ببر کارشناس خودرو ببینه که ماشینتون شاسی هاش سالم باشه و پلمپ و ماشین رنگ نداشته باشه مخصوصا ستوناش 

بعد ببر یه مکانیک ببینه عیبای موتور ش رو مشخص کنه 

در مورد این که چه ماشینی هم بخرید بنظرم تیبا معمولی یا تیبا دو خیلی ماشین به صرفه ای هست خرابی هم معمولا نداره 

ولی دقت کن ماشین که میخری بیرنگ باشه

سلام وقتتون بخیر اونایی که قیمت پایینه حتما یه ایرادی دارهحتما حتما حتما قبل خرید ببر کارشناس خودرو ...

خب جالبیش اینه

زده شاسی ها سالم وپلمپ وموتورسالم وبدنه بی خط وخش

اونم دناپلاس

خب چراااا بااین قیمت!

میکاپ آرتیست مشهد_mua