2777
2789
عنوان

چی شد که زنانگی ما خانم ها انقد پایین اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 50 پست

افرین قبول دارم من ۲۲ سالمه و اینو میفهمم حس میکنم نیاز ب درک بالایی داره وقتی اینو میگم میگن زندگی واقعی همینه تو خیالپردازی در صورتیک تفاوت دوتا زندگیو ب چشم دیدم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرشوهرم از دنیا رفته. همیشه به یادش هستم و براش طلب مغفرت می کنم به خاطر اینکه پسرش رو درست تربیت کرده. روحش شاد باشه.

همسرم هیچ وقت کار خودش رو روی دوش من نمیندازه و همیشه همکاری می کنه.

شما هم که مادرای آینده اید پسراتون رو درست تربیت کنید. 

از سر اجبار و فرهنگ اشتباهحاله بدم نیست در کنار این چیزا زنانگی هم هستا ربطی نداره من شاغلم همه چی د ...

خب چرا باید انجام بدی؟ کدوم قانونی نوشته که زن باید کارخونرو انجام بده. کار خونه هم باید تقسیم بشه.اگه یسری از مردا پرو شدن تقصیر زنهایی مثل شماست که بدون هیچ چشم داشتی بهشون سرویس میدین اخرم میاین میگین اونقدرام سخت نیست

سخته عزیزم سخته

من مادرم کارمند و دانشجو بود

خونه نبود خیلی بچگی بدی داشتم

الان خودم با تحصیلات بالا و رتبه و معدل عالی از دانشگاه تاپ

شغلمو رها کردم

دوست نداشتم بچم عذاب بکشه

و چون میدیدم تک حقوقه نمیشه دوتا بچه را بزرگ کرد یک بچه اوردم

خداروشکر الان راضیم

به بچم میرسم‌ خودمم اذیت نمیشم چون واقعن توان کار کردنم نداشتم 

من مادرم کارمند و دانشجو بودخونه نبود خیلی بچگی بدی داشتمالان خودم با تحصیلات بالا و رتبه و معدل عال ...

مگه بچه مال شماست فقط؟ شماکه تحصیل گرده ای باید بهتر بدونی که وقتی خانم میره سر گلاس اقا هم باید کارای خونه و نگهداری از بچرو بر عهده بگیره بطور کاملا مساوی

مگه بچه مال شماست فقط؟ شماکه تحصیل گرده ای باید بهتر بدونی که وقتی خانم میره سر گلاس اقا هم باید کار ...

همسرم توی کارهای خونه کاملن کمک میکنه عزیزم

من فقط غذا میپزم خریدها و و تمیزی خونه با ایشونه

وقتی یکی بگه وظیفه زن کار نیست مسگن یعنی چه کار نکنیم؟ و بهشون برمیخورهما نمیگیم حقکار ندارین گفتیم ...

اوخی پسر جون تو نمیخواد واسه زنا غصه بخوری

در ضمن تو کی باشی بخوای به زن حق کار بدی یا ندی.اصلا توی سایت زنونه کی از تو نظر خواست 

قبل حرف زدنتم یکم حرفتو مزه کن بعد بگو قبل از اینکه سرتاپاتو قهوه ای کنم