2777
2789
عنوان

چی شد که زنانگی ما خانم ها انقد پایین اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 50 پست
میشه بیشتر بگی از چه نظر بچگی بدی داشتی؟

هیچ وقت مامانم خونه نبود

همیشه باید برادر خواهرمو من نگه میداشتم

کسی نبود به درسهام برسه

اصلن مامانم نمیدونست من چطور درس میخونم

برادرمو میبردم مهد

جلوی در مهد گریه میکرد میگفت نمیرم

مدرسه خودم دیرم میشد و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها دیگه از اونور بوم‌افتادین😂نه جدی کدوم شهری مگه؟ والله ظرافتی که ی خانم تو اشپزی و دیزاین غذا ...

ببین خواهرشوهر من اصلا حوصله آشپزی نداره، ولی چون شوهرش تک پسر بوده، مادرش یادش داده، آشپزیشم خوبه. برادر شوهرمم بلد نبود، ولی زنش شیفت میره، دیگه مجبور شد یاد بگیره. قبول دارم، غذای خانم یه چیز دیگست... یا داداشم رفته دوره آشپزی دیده، آشپزی ما رو قبول نداره، مخصوصا خورشت رو خوب درست میکنه.

دیدم بیشتر بچہ هاے مادرشاغل استرس واضطراب دارن از نوزادے نصف روز از مادر جدا میشن پیش بزرگترها یا مه ...

فامیل ماهم پرستار بود، ۵ صبح بچشو میذاشت خونه مادرشوهرش، بچه هم همش گریه میکرد، چیزی ام نمیخورد.