2777
2789
عنوان

بعد میگن چرا از مامانت بدت میا😂

222 بازدید | 15 پست

هرچی کار کنی واسش هرکاری کنییی نمیبینه  جز داد و هوار و غر 

هرچی دلت بسوزه کمکش کنی هیچی

فقط بلده بگه هیچی نکردی اونا کار نبوده تو کردی فقط بلده با خواهراش خوب باشه😂ایشالا زودتر برم از خونش خودش بمونه و خواهراش که کل زندگیشو فدا خواهراش کرد 

مادر 

نمیتونی بچه نیار دنیا 

کل کارشم اینه بگه همه میرن دانشگاه تو نمیری والا منم میخوام برم رشته مورد علاقم تو نمیزاری فلانی ام رفتن حسابداری و اینجور رشته ها خو بزار برم 😂

هیچی نمیکنن یه کتاب نمیخره واست میگه باید بهترین رشته رو بیاری

کارای خونه منو کامل کنی 

درسم کامل کنارش بخونی

منم غر بزنم سرت هیچی نگی

لنت به پدر بد ک باعث میشه تو سر خور هرکسی بشی🙂

حیف اسم مادر واسه بعضیا

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دلت پر بودااا

خیلیییی دلم پره خیلیییی مریضه دارم واسش همه کار میکنم کل کارا دکترش با من ولی غرش برا من بگو بخندش با خواهراش

جلو همه کوچیکم میکنه دارم به حدی میرسم ک میخوام فرار کنم برم🙂انقدر ازش بدم میا 

یک ماه مریض بودم میگفت چرا خودتو زدی مریضی واست خرج کردم چرا مریضی کار نمیکنی واسه من چرا درس نمیخونی الکی میگی مریضم🙂

سلامعزیزدلم شرایط سختی مادرتون برای شما ایجاد کردن🥲نمی تونید یه ازدواج با ادم خوب و سالم داشته باشی ...

چرا پارتنر دارم خیلیم میخوادم قصدش ازدواج همه جوره پشتم ولی مامانم میگ من ازش خوشم نمیا چرا بهش گفتم ولت کنه نکرد بخا باهاش ازدواج کنی من جهازتو نمیدم

چرا پارتنر دارم خیلیم میخوادم قصدش ازدواج همه جوره پشتم ولی مامانم میگ من ازش خوشم نمیا چرا بهش گفتم ...

عی وای🥲🥲

اگه میتونید پیش مشاور برید و ببینید اگه بهم میایید ازدواج کنید به نظرم

جهاز رو میتونید خودتون کار کنید و کم کم بخرید و خرد خرد باهم بسازید انشاالله حالا با وام و قسط و ...

منم برای گشایش تو چیزی که صلاحتونه صلوات میفرستم.

نفرین نکن(مادر) خیلی.....دارهحق نداری ازپدرومادرت بدبگی هرچندبدباشن

چرا؟؟؟؟که فقط آزارم میده 

از دستش قرص اعصاب میخورم 

که نمیزاره زندگی کنم

۲۰سالمه نمیزاره برم بیرون با دوستام بزووور سالی یبار انقدر؟زنگ میزنه کجایی کی میای فلان ساعت خونه باش شوم مسخره دوستام

کسی ام ک دوسم داره میگ ازش خوشم نمیا چرا گفتم ولت کنه ولت نکرد  گفت دوسش دارم جوابمو داده 

دارم دیوونه میشم یکی دوبار انقدر انقدر غر زده ک حمله عصبی بهم دست داده قش کردم 

چرااا این چه مادریه؟؟

عی وای🥲🥲اگه میتونید پیش مشاور برید و ببینید اگه بهم میایید ازدواج کنید به نظرمجهاز رو میتونید خودت ...

هعی بیخیال من خیلی ویگ دووم بیارم تا عید بعدش ویگ خودمو میکشم🙂

نهه این چه حرفیه دخترررمگه چندسالته که انقدر ناامیدیییاین همه ادم مگه مشکل خانوادگی ندارن؟همه خودکشی ...

من مشکلم بیش از حد نمیکشم واقعا ۲۰سالمه تحمل این همه؟سختی و ندارم🙂

من مشکلم بیش از حد نمیکشم واقعا ۲۰سالمه تحمل این همه؟سختی و ندارم🙂

فدات شم نکن این کارو

فکرش هم خوب نیست واقعا 🥲

زنگ بزن دفتر مشاوره راهنمایی بگیر

اگه پارتنر تون ادم درستی بودن ازدواج کن

از دوستات و آشنا هات کمک درسی بگیر تست بزن

تجربی هم رشته سختیه برای شما با این حجم کار خوب نیست

اگه میتونی و برات مقدوره برو یه رشته دیگه مدرسه بزرگسالان ثبت نام کن تو اون کنکور بده

یه مهارت یاد بگیر درآمد زایی کن

با خودکشی چی حل میشه؟