2777
2789
از پول غذ خیلی بیشترهمن فک میکنم توی نی نی سایت دروغ میگن

الان ورودی تالار نفری ۶۰۰ یا ۷۰۰ فک کنم

برو ی رستوران بدون میوه و شیرینی ببین چقدر میشع

واقعا ۲ تومن پولی نیست 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا همین شده.فرقی نمی کنه هم کدوم شهر.کارت عروسی که میارن با وقاحت تمام می گن بچه نیارید.ورودی  تالار هم نفری اینقدر دادیم.و اگر می خواین نیاین همین الان اعلام کنید

دروغ چرا بگیم؟شهریور رفتم عروسی دختر دخترخالم دوتومن دادم واسه چهار نفر کم بود میدونم.آخه داماد نفری یک و پونصد برای ورودی هر نفر خرج کرده بود.

اره والا.اگر هم کمتر ببری به روت میارن.یکی کارت دعوت عروسی اورده بود و گفته بود فقط ورودی تالار نفری ...

چقدر مسخره به مردم چه تو تالار گرون گرفتی

عروسی الان شده منبع درامد و سود کردن ولی قدیم اینجوری نبود آدم عروسی اینجور آدما نره بهتره

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
چقدر مسخره به مردم چه تو تالار گرون گرفتیعروسی الان شده منبع درامد و سود کردن ولی قدیم اینجوری نبود ...

اره.اون زمانا لازم نبود که هزینه عروسی با کادوها در بیاد اما الان انتظار دارن.بیشتر از هزینه دربیاد.اماهزینه ها هم واقعا  زیادن.ارایشگاه وی ای پی عروس که نمی دونم چه کوفتیه صد به بالا می گیره