2777
2789
عنوان

عمه همسرم

140 بازدید | 15 پست

ما طبقه بالای پدربزرگ همسرم زندگی میکنیم!!!

عمه همسرم یکم کم داره ولی نه خیلی فکر کنم درصدش خیلی خیلی کمه و همچی رو متوجه میشه فقط یکم اخلاقش بچگونس

بعد مدامممم میاد خونه ما در میزنه بدون اینکه فرصت بده بگم بله میاد تو😐

هزار دفعه از حموم دراومدم لخت منو دیده …

همش به هر بهونه ای روزی ۳ یا ۴ دفعه میاد یه لیوان رو اپن ببینه میگه اینو از کجا خریدید چند خریدید به شوهرت بگو بر منم بخره

گلارو میبینه اینو میگه

روزی چند بار میاد جاروبرقی رو میبره بدون اینکه بکشه دوباره برمیگردونه

بعد سرد جوابشو میدم که بفهمه اینهمه نباید بیاد میره به پدربزرگ همسرم میگه فلانی گف خونه من نیا🤦‍♀️از خودش حرف میزنه اونم باور میکنه میاد به من میگه

اوایل سعی میکردم درکش کنم و دلم براش میسوخت ولی الان اصلا نمیتونم خودمو قانع کنم فکر کن مثل یه بچه مدام مباد میگع فلان چیزتو از کجا خریدی بده به من پس برمنم بخر هرروز همینجوری تکراری در خونه رو هم قفل میکنم یجوری محکم درو میزنه کم مونده در بشکنه بخاطر همون قفل نمیکنم

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بنظرتون چیکار کنم؟ به شوهرم میگم ناراحت میشه

یا من خابم میاد هی منو صدا میکنه مثلا میگه شوهرت اومد بگو بیاد پایین گلای منو بیینه🫤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو دیگه کجای دلت بزاری عمه شوهر 😐🤕چ بساطیه اخه

هموننننن دیگه فکر کن کم بدبختی با مادرشوهر و خود شوهر و مشکلات زندگی دارم که عمه شوهرمم این وسط رو مخمه

مگه در خونه کلا بازه میاد یهو..ولی از دور بامزه اخلاقش خندم گرفت 😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

من یه خواهر شوهر این مدلی داشتم خیلی اذیت شدم مخصوصا بعد از تولد بچه ها خیلی اذیت کرد همش می اومد از خواب بیدارشون می کرد درو قفل می کردم محکم محکم در می زد .....از اون ساختمون در اومدم تا راحت شدم 

انسانم آرزوست 😍
هموننننن دیگه فکر کن کم بدبختی با مادرشوهر و خود شوهر و مشکلات زندگی دارم که عمه شوهرمم این وسط رو م ...

چی بگم اخه همینکه دروغ هم بگه خیلی بده هوف خداصیرت بده 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

مگه در خونه کلا بازه میاد یهو..ولی از دور بامزه اخلاقش خندم گرفت 😂

نه درمون ضد سرقت نیست از پشت دستگیره داره دوتا تقه میزنه به در میاد تو😂 فکر کن تو هر شرایطی باشی میبینه

بعد میاد تو میینه تو پذیرایی نیستی میاد در اتاقو باز میکنه

اوایلش منم خندم میگرف با محبت باهاش رفتار میکردم الان دیگه عصابم نمیکشه

من یه خواهر شوهر این مدلی داشتم خیلی اذیت شدم مخصوصا بعد از تولد بچه ها خیلی اذیت کرد همش می اومد از ...

وای جدی؟ خیلی سخته😐

شوهر من خیلی دوسش داره دلش براش میسوزه بهش چیزی نمیگه

نه درمون ضد سرقت نیست از پشت دستگیره داره دوتا تقه میزنه به در میاد تو😂 فکر کن تو هر شرایطی باشی می ...

اره مدام تکرار بشه سخته حریم خصوصی نداره آدم😁

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

درو قفل کن بزن بیرون از خونه

یا وقتی میاد تو بگو عه همه جان شمایید کاش خبر می‌دادید میاین بهتر تدارک ببینم یا اگه اثر نداره خیلی جدی بگو عمه جان من تو خونه خودم لباس راحتی پوشیدم شما یهو میاین منو اینجوری میبینین معذب میشم. ممنون میشم این دفعه خبر بدین که منم آمادگی داشته باشم

بعدم بذار بره به باباش بگه 

وای جدی؟ خیلی سخته😐شوهر من خیلی دوسش داره دلش براش میسوزه بهش چیزی نمیگه

شوهر منم خیلی رو خواهرش حساس بود ....من اصلا چیزی در مورد اون نمی گفتم با بهانه های دیگه راضیش کردم تا از اون ساختمان فرار کنیم ...البته ما مشکلات دیگه ای هم تو اون ساختمون داشتیم 

انسانم آرزوست 😍

ما هم یه دونه داریم، دهنمون سرویسرده.

تو باز مجبوری تحملش کنی، این میشه، نوه ی عموی بابابزرگم.

هیچ کدوم از فامیلا راه نمیدن تو خونه، فقط مامان من راه میده.

اوایل باز از مثلا شوهر من خجالت میکشید، اون میومد، میرفت خونشون.

الان دیگه از هیچ کدوممون خجالت و ....نداره.

دلت نسوزه، میشی عین مامان من.

به خدا ۸ صبح زنگ میزنم، میبینم صدای اون دختر میاد.

خیلیم اینجور ادما برای جلب توجه ، حرف پخش کن میشن