2777
2789
عنوان

ادم گدا اگر میلیاردر بشه

209 بازدید | 11 پست

ادم گدا اگر میلیاردر بشه

دو دقیقه حرف بزنه میفهمی هنوز همون گداست.. 

یه ضرب المثل هست میگه: 
خر تا بغداد بتازونی اسب نمیشه

بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍عزیزم، می‌دونم اون روز خیلی ترسیدی... حس کردی هیچ‌کس ازت دفاع نمی‌کنه.حق داری ناراحت باشی، حق داری گریه کنی.من الان اینجام، نه برای ساکت کردنت، بلکه برای اینکه دردت رو بشنوم.تو ارزشمندی حتی وقتی نتونستی از کسی محافظت کنی.تقصیر تو نبود که اون اتفاق افتاد دیگران رفتار ناپخته انجام دادند و تو نهایت تلاشت کردی 🫂😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گدا منظور مالی نیستا فقر فرهنگی و شخصیتیه 

متوجهین که؟!

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ببین منظورتو از گدا نمیفهمم اگ منظورت بیپوله ک اشتباه میکنی بهتره بگی بی جنبه تازه ب دپران رسیده 

چون من اطرافم زیاد دیدم پولدار شدن و بیحنبه نبودن و فخر فروشی نکردن اما کساییرو هم دیدم ک بله دقیقا حرفرمیزنی باهاشون یا رفااراشون میبینی متوجهذمیشی بازم انگار بیپولن 

گدا منظور مالی نیستا فقر فرهنگی و شخصیتیه متوجهین که؟!

دقیقا طرف پولدار بود مدیرم بود بعد ی جور رفتار میکرد مثلا انگار بقیه نخورده و بدبختن  ی جوری با کاپوچینو فاز میگرف ک انکار فقط اون میخوره🤣