2777
2789

دوستان پنج روز پیش من و شوهرم یه خونه دیدیم تودیوار رفتیم ببینیم طرف املاکی بود رسیدیم رفتیم خونه دیدیم من نپسندیدم شوهرم گفت خوبه بدنیست املاکیه قولنامه درآورد سریع نوشت دومیلیارد و ششصدمیلیون قیمت گفت 

بعدش یه ماشین داشتیم فروختیم به خودش ۶۷۰میلیون یه مقدار طلا داشتم ۹۲۳میلیون شد۱۰۷میلیون که ۸۲میلیون باکارتخوانش کشید یک جا و یک ۱۰میلیونم یک جا کشید ۱۵ میلیون هم انتقال دادیم براش 

جمعا شد ۱۷۰۰میلیون مابقی گفتیم خونه رو میدیم رهن چهارصد میلیون بهت میدیم که جلو جلو اومده قولنامه نوشته و از شوهرم امضا گرفته بابت رهن 

پونصدمیلیونم چک نوشته بهش داده 

الان رفتیم توساختمون آسانسور هنوز راه اندازی نشده پارکینگ همینطور سندش تکلیفش مشخص نیست چون پایان کار نداره و تکمیل نیست 

بعضیا میگن تجاریه طبقه همکف و طبقه اول میخان تخریبش کنم که طبقه اولو ماگرفتیم ...استرس دارم ازهمه طرف 

حالا گفتم ببریمش محضر بنگاهی رو یک تعهد محضری ازش بگیریم راهنمایی کنید چه چیزایی قید کنیم توش که محکم باشه 

اصلا آدم درستی نیست همسایها میگن جعل اسناد میکنه نمیدونم چه غلطی کنم دارم سکته میکنم 

حتی مهر هم نزده زیر قولنامه تازه متوجهش شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش . اون پولهایی که جابجا شده قابل پیگیری هست . .توکل کن به خدا 

یه نذر کوچیکم بکن .ان شالله مشکلی پیش نخواهد امد. 

پیگیر کارات باش ولی نترس

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
نه نداریم الان دیدم مهرهم نزده

با وکیل خوب مشورت کنید،بیچاره پسرعمم یه مغازه خرید بعد فهمیدن کلاهبرداری بوده به چند نفر فروخته بوده اخرش هم پولش برنگشت طرف حرفه ای بود

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎