2777
2789

داداشم باها تهدید ب تجاوزم کرده و معتاده و دست بزن داره

یه خاستگار دارم خودش میگ عاشقمه و..رفتاراشم اینو کاملن نشون میده از ماجراهای خونوادمونم خبر داره ولی خودش ده تا سابقه کیفری داره فرار از سربازی،دزدی و مواد،این مربوط ب گذشتش بوده و الان ده ساله ک کاملن پاکه ولی خب اخلاقش درس نیس ،چن باری قول داده ک اخلاقشو درس کنه ولی قولشو شکسته،باهام بد صحبت میکنه صداشو میبره بالا موقع دعوا کلمات قشنگی بکار نمیبره و با احترام صحبت نمیکنه،گفته اینارو ترک میکنم ولی نمیتونم بهش اعتماد کنم،از طرفیم نمیتونم تو این خونه بمونم

احساس حقارت و بدبختی شدیدی میکنم ،یا باید اینو قبول کنم یا تو خونه پدرم بمونم،شما جای من باشین بین این دوتا کدوم راهو انتخاب میکنین

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینجوری از چاله میفتی تو چاه یکم صبر کن شاید یه مورد خوب اومد اصلا عجله نکن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه اینجوری از چاله میفتی تو چاه یکم صبر کن شاید یه مورد خوب اومد اصلا عجله نکن

هیچ ادم خوبی خانواده ی منو قبول نمیکنه اینم تعجب کرده بودیم ک قبول کرده بعد دیدیم اوضا خودش داغون تره

عزیزم از چاله در نیا بیفت چاه.خونه پدریت هرچقدم بد میتونی راحت تر ازش خارج بشی تا خونه شوهر.این نشد دهسال بعد بیست سال بعد.اما شوهر دادگاه و بچه بی گناه و.. اینا داره.الان فک میکنی چیزی نیست اماا اخلاق بد از همه چیز بدتره تازه الان ازذواج نکردید اون روشو ندیدی .زود اقدام نکن عزیزم

هیچ ادم خوبی خانواده ی منو قبول نمیکنه اینم تعجب کرده بودیم ک قبول کرده بعد دیدیم اوضا خودش داغون تر ...

ببین هرچی باشه تا مجردی یه درصد احتمال این هست یه اتفاقی بیفته نجات پیدا کنی ازش ولی ازدواج کنی هیچکس نمیتونه از دستش نجاتت بده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ینی ممکنه بزنه و اینا

دیگه شما هم که پشتیبانی خانوادت نداری هرچیزی ممکنه 

عزیزم از چاله در نیا بیفت چاه.خونه پدریت هرچقدم بد میتونی راحت تر ازش خارج بشی تا خونه شوهر.این نشد ...

اره راس میگی پ ولش بهتره بیخیالش بشم