2777
2789

من و شوهرم فامیلیم باهم 

از خرداد ماه یه دعوایی بین من و مادرشوهرم شد که باعثش خواهر شوهرم بود و اون از موضعش کوتاه نیومد و سه ماه بعد مادرشوهرم اومد خونه ما و خودشو تبرعه کرد مثلا 

بعد از اینکه مثلاً به ظاهر آشتی کردیم دوباره همین خواهر شوهرم و مادرش اومدن زنگ زدن به شوهرم و چقلی منو کردن باز من و شوهرم دعوامون شد 

منم وسط دعوا پیام دادم به خواهرشوهرم و گفتم پاتو می‌کشی بیرون از زندگیم و سرتو بکن تو زندگی خودت دخالت نکن بار آخرت باشه و فلان 

به مادر شوهرمم زنگ زدم برنداشت چندبار زنگ زدم بعدش پیام دادم گفتم به چه حقی به شوهرم زنگ زدی راجب من چقلی کردی و بینمونو خراب کردی 

بعد از اون پیامم چند ساعت گذشت و بلخره شبش زنگ زد منم جواب ندادم 

خلاصه بگم بعد از اون گذشت تا الان که دوماهه و توی این دوماه ما رفتیم مشهد ولی مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم زیارت قبول گفت و اصلا نه به من زنگ زده نه پیام داده کلا قهر گرفته منم همینطور 

حالا شوهرم چند روزیه گیر داده بریم خونه بابام سر بزنیم 

خونشون یه شهر دیگه س 

نمی‌خوام برم ولی پدر خودم گفت اگر نری ارتباطت با شوهرت خراب میشه سر اونا 

چکار کنم دیوونه شدم بخدا 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو مطمئنم که حداقل مانع رفتن شوهرت هرگز نشو. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

پدرت آدم عاقلیه 

حالا که پای خانواده ها کشیده شده وسط

بنظرم یه شب که خونه پدرت بودی مردونه با شوهرت حرف بزنه 

بگه خیلی باعث دل رنجی دخترم شدین و من بخاطر اینکه احترامشو بگیری دختر بهت دادم نه اینکه آرامششو سلب کنین

و بگه باشه من دخترمو همراهت می‌فرستم و به احترام تو میفرستم و قانعش میکنم به این اختلافات پایان بده

اما بار بعدی در کار باشه دیگه حق با دختر منه 

برو ولی سر سنگین باش. 

اینطوری هم حرف شوهرت زمین ننداختی هم اونا میفهمن ناراضی رفتی

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

برو خونه پدریت شوهرت خودش بره ازدفعه بعد حدومرز مشخص کنه براشون

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ببین حق داری 

ولی پدرت هم حق داره 

عزیزم همیشه خودت بزار جای همسرت 

همونجور که تو نمیتونی بخاطر شوهرت از خانوادت بگذری 

اون هم نمیتونه بگذره 

بلاخره یه وابستگی هایی هست 

سعی کن با سیاست جلو بری 

سرسنگین ودوری و دوستی 

اگر هم یه زمانی تصمیم گرفای بری 

حتما ب رو شوهرت بیار 

که بخاطر اون داری میری و پیش قدم میشی و امیدواری که قدر بدونه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بهتر که نری

از خانواده شوهر فقط فتنه میباره

خوب شد پاشونو از زندگیت قطع کردی

ارتباطت رو دوباره وصل نکن تا ارامش داشته باشی

یکبار برای همیشه باید جلوشون محکم وایسی تا دخالت نکنن

جنگ اول و قطع کردن دخالت و دست و پاها و زبون فتنه گرشون از خونت،  بهتر از صلح اخره

که تا اخر عمرت خاله زنک بازی در بیارن تو زندگیت دخالت کنن

بخوای صلح کنی به مرور زمان روح و روانت رو فرسایش میدن و داغون میکنن

جنگ اول به از صلح اخر