2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم

نكران نباش اسمش روشه فيبرو كيستيك

يعني كيستها فيبروز شدن و خدايي نكرده سرطاني نيستن، سرطان تقسيم غير عاديه سلولهاست ولي وقتي فيبروز شده يعني درواقع اون سلولها مرده ان و زنده نيستن كه تقسيم بشن

منم دارم نكران نباش اسمش روشه فيبرو كيستيك يعني كيستها فيبروز شدن و خدايي نكرده سرطاني نيستن، سرطا ...

اره ولی وقتی درمان قطعی نداره خیلی بده و اینکه دلیلشم نمیشه فهمید من تنبلی تخمدان هم دارم ممکنه از قرص های اون اینطوری شده باشم؟

اره ولی وقتی درمان قطعی نداره خیلی بده و اینکه دلیلشم نمیشه فهمید من تنبلی تخمدان هم دارم ممکنه از ق ...

عزيزم منم تخمدان پلي كيستيك دارم كه عاميانه بهش ميگن تنبلي تخمدان از عوارضش همين سينه ي فيبرو كيستيكه

اره درمان نداره ولي مي توني تو تغذيه ات مراعات كني

ولي غصه خوردن و استرس و فكر و خيال هم چاره ي كار نيست

ای بابا خسته شدم بخدا از این همه مریضی 😭😭😭

به قول دكترم ميكه انقدر كه اين مورد زياد شده اصلا بهش نميگيم مريضي بهش ميگيم يه حالت

تو هم اصلا فكرشو نكن استرس اصلا خوب نيست

تغذيتو رعايت كن، كافئين، فست فود، غذاهاي كنسروي اينا كم بخور، بيشتر وعده هاي غذاييت سبزيجات باشه برنجتو كم كن