2777
2789
عنوان

شوهرم به همه چی حساسیت نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش با ملایمت صحبت کن و راضیش کن بره مشاوره

ایشون حتما حتما حتما باید با یه متخصص صحبت کنه تا درمان بشه 

متاسفانه از خانوادش و تروما ها نشات میگیره 

لطفا پیگیر باش و ببرش پیش روانشناس مطمئن باش هم برا زندگی خودت خوبه هم مشکلاتتون کمتر میشه 

چه سخت 

ولی فکر کن یه خوبیایی داره

رفیق باز نمیشه

خیانت نمیکنه هیچ وقت 

درگیر اعتیابدم نمیشه چون جرات شو نداره

میدونم مسخره است همینجوری گفتم باز فیلسوف نشین دیس کنین

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

اره اما یشتر شده و من بیشتر چندشم میشه از رفتاراش

تو زندگیش یه اتفاق خیلی حاد براش رخ نداده به طوری که جونش به خطر بیفته ؟!  خیلی گوش به زنگه و این آدمو به شک میندازه برای پشت سر گذاشتن یه خطر جدی . البته برخی ها هم ذاتا گوش به زندگیشون بالاست 

ای وای خب بنده خدا لابد یه فشار بدی روش هست 

احتمالا تاپیکت برای نظر پرسیدن از بقیه ست من بهترین نظری که میتونم بدم اینه که بشینید کلی با هم مفصل صحبت کنید راجع به همه چی و اول خود مشکل و بعد ریشه ی مشکلو پیدا کنید به نظرم 

اگه از اول اینطوری بوده رفتن پیش مشاور بهترین ایده ست چون اون به صحبتای شما جهت میده و راهنماییتون میکنه 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

چه سخت ولی فکر کن یه خوبیایی دارهرفیق باز نمیشهخیانت نمیکنه هیچ وقت درگیر اعتیابدم نمیشه چون جرات شو ...

حاضر بودم همه اینا بود ولی اینجوری نبود.خیلی چندشم میشه از رفتاراش