از طبقه بالا ظرف میشورن با تعجب نگاه من میکنه صدا چیه. در میزنن با ترس به من میگه ببین کیه.میرم تو اتاق میگه رفتی کجا.داشتم نایلون ماکارونی از تو آشپزخونه باز میکردم میگه چی باز میکنی.کلا در حال سوال پرسیدنه.مثل پیرمرداس. دوست و رفیقی نداره که زنگش بزنه و مشغول باشه یا بره خونه کسی.یکمی بحث باهاش میکنم میگه با صدای بلندت استرس گرفتم میگم شبا آشغالا بذار بیرون میگه تو با خشونت با من برخورد میکنی.هر وقت هم میگم نون بخور باید با هم بریم نونوایی.اسمس بانک نداره چون من باهاش نمیام برم بانک. از دو نفر پول میخواد میگه تو پیگیر نیستی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو زندگیش یه اتفاق خیلی حاد براش رخ نداده به طوری که جونش به خطر بیفته ؟! خیلی گوش به زنگه و این آدمو به شک میندازه برای پشت سر گذاشتن یه خطر جدی . البته برخی ها هم ذاتا گوش به زندگیشون بالاست
احتمالا تاپیکت برای نظر پرسیدن از بقیه ست من بهترین نظری که میتونم بدم اینه که بشینید کلی با هم مفصل صحبت کنید راجع به همه چی و اول خود مشکل و بعد ریشه ی مشکلو پیدا کنید به نظرم
اگه از اول اینطوری بوده رفتن پیش مشاور بهترین ایده ست چون اون به صحبتای شما جهت میده و راهنماییتون میکنه
لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام