2777
2789
عنوان

اگه همسرتون از لحاظ مالی تامین باشن و بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 3196 بازدید | 162 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ازدواج اشتباه اگه اسیب به زندگی خوبت بزن

این ازدواج اشتباهه؟

با کار بیرون مشکل داره فقط بخاطر اینک میگه پس فردا مهمونه بچه ای منم نمیشه هر دوخسته بیایم خونه نمیخوام دروع بگم بت ک اره اوکیه راصی ام پس فردا بزنم زیر حرفم

اگه من باشم قبول نمیکنم کلا خونه نشین بشم اما کارمو خیلی خیلی سبک میکنم تا بتونم تایم بیشتری برای خو ...

میدونی با کار بیرون مشکل داره بخاطر اینک میگه نمیشه مهمون بیاد تو نباشی من بیام خسته توام بیای...بچه و...

اما اگ کارت خونه باشه اوکیه من کاری ندارم

یا مشکل مالی ندارم

آره. کار کردن و خونه داری کنار هم خیلی سخته. من یه مدت میرفتم سر کار با اینکه همه کارای خونه هم با ه ...

میترسم اشتباه باشه قبول کردنم...میدونی کاری نداره ک دانشگاه بری تا هر مقطعی کاری نداره ک پول نداشته باشه بگه اره قناعت کن و...

یا چه میدونم بگم کنترلگر باشه فقط میگه زندگی خیلی سخت میشه خونه باش تاج سرم باش بخدا من چیزی کم نمیذارم ولی نمیشه هر دو خسته بیایم خونه نمیشه الن حرف بزنم پس فردا بزنم زیرش نمیشه بچه رو ب کی بسپاریم و...

همسرم اول زندگی اینا رو ب هم گف ولی الان بعد از ده سال زندگی مشترک ناراحته ک چرا نرفتم سرکارمیگه اشت ...

الن نمیتونی بری؟

رفتارش بد نبوده پشیمون نشدی از انتخابت؟ 

من خیلی میترسم خیلی خیلی

عزیزم این کاملا به خودت بستگی داره اگه شغلت اولویتته قبول نکن

فعلا دانشجو ام میترسم راستش

از مستقل نبودن از اینو مس فردا تو سری خور شم پشیمون شم

برنامه نویسی رو ادامه میدم تو خونه کار میکنم اینو اوکیه...یا درسمم ارشدمم میگیرم ولی میترسم خیلی

فعلا دانشجو ام میترسم راستشاز مستقل نبودن از اینو مس فردا تو سری خور شم پشیمون شمبرنامه نویسی رو ادا ...

خودت با این چیزا ک اون گفته اوکیی توخونه ؟بیشتراشنابشین 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

ببین به روحیه خودت خیلیییی بستگی داره اینجا نظرات هر فرد بر اساس روحیه و دیدگاه خودش هست ببین خودت چ ...

راستش خیلی میترسم

منو دوس داره

خونواده هامون مث همن

خونوادش خوبن

ظاهرش خوبوضیعت مالیش اوکیه

میترسم که اشتباه باشه این شرطشو قبول کنم هر چند گف من میتونم بگم اره اوکیه پس قردا بگم ن ...نمیخوام دروغ بگم نمیخوام بد شم تو چشت و...

تو خونه حتما کار میکنم رشته های هوش مصنوعی رو...بیرون رفتن باشگاه ماشین و..اصن کار ندازه فقط میگه شاغل شدن حواستو از زندگیت ور میداره وقتی کک نیازی ب پولشم ندارم