2777
2789

همشم مارک آوردم چون گرونه کسی نمی‌خره بتظرتون

چیکار کنم جنس ارزون بیارم بتظرتون

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨

تبلیغ کردی ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته.نرمالش اینه برا افراد مختلف بیاری.گرون متوسط

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

سعی کن زیر ریلزات از هشتگ هایی که ریلز های زیادی داره بزنی..ارزون تر بفروش که راحت تر فروش بره..تو ب ...

فک نکنم فروش برع میترسم ضرر کنم

باید از روزمرگیت بزاری ، مخاطبو با خودت درگیر کندتا بات ارتباط بگیره

اعا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌قبلا کردم ولی خیلی دیر مخاطب جمع میشه

نه تاحالا

خب پس مشتری از کجا باید بدونه تو آنلاین شاپ داری .‌بابد تو دیوار .تبادل با کانالهای دیگه .حتی بروشور چاپ کنی آنجاهایی که مرتبط با آنلاین شاپته پخش کنی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو