2777
2789

دیگه دیوونم کرده دیوونه از 11 ماهگی تا به الان من هر روز با بازی و گوشی غذا میدادم بالا میاورد نمیخورد 

ماست میخوره میوه کم میخوره غذا اصلا 

دیگ یه مدته گوشی تلوزیون هم جواب گو نیس 

صبحا ک اصلا  صبحونه نمیخوره

گاهی با زور  گوشی بذم بهش ک با ناهارش یکی میشه 

نمدونم چرا انقد از غذا فراریه بشقاب غذا رو ببینه پا میشه فرار میکنه 

دیگه عصابم نمیکشه خداشاهده دیوونه شدم 

الانم باز غذا نخورد دعواش کرذم گریه کرد شیر دادم خوابید 

حسرت ب دل موندم یک روز فقط یک روز عین بچه ادم بشینه غذا بخوره همیشه باید حرص بخورم 

شربت لیکو زینک گرفتم چن روزه ولی تاثیری ندیدم 

میخوام راسیپ یا پرافیل بخرم  هر عوازضی هم داره ب درک دیکه رد دادم 😭😭😭😭

عزیزم الان همه میریزن سرت ولی 

بزار ی چیز بگم.تنبیه رو برا کسی انجام میدن ک ادراکی داشته باشه.این بپه ۱۸ ماهه ادراکی از رفتار تو نداره.ولی ب ناخودآگاهش نفوذ میکنه و پرخاشگرش میکنه.سعی کن واقعا کنار بیای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کم کم شیرشو کم کن تا به غذا بیفته 

اصلا به زور به بچه چیزیو نده لج میکنه به مرور 

مثلا سیب زمینی سرخ کرده رو درست کردی تو یه ظرف بریز بیا بذار جلو تلوزیون و دیگه کاریت نباشه 

کم کم بچه میاد برمی‌داره میخوره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ببردکتریه اشتهاآور درست حسابی بده

خدا لعنت کنه مادرشوهر پدرشوهرم رو نمی‌ذارن دکتر ببرمش تا اسم دکتر میاد واس اینکه شوهرم پول خرج نکنه دعوام میکنن میگن الکی بچه رو میخوای بندازی ب دکترا

رفلاکس نداره ؟ دکتر خوب بردی 

علائمش به رفلاکس الرژیک میخوره چرا باید بالا بیاره درمان نشه بعدها عوارض بدی داره 

دخترم نوزاد بود اینقدر دکتر بردم تا متوجه شدن ۱۷ روزش بود از همونموقع دارو میخوره

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

شیرتو قطع کن یا وعده شیرو کم کن عیچ چیز بحز ابم نزار تا وعده های اصلیش بخوره ببین چجوری غذا خور میشه

والا شیر خیلی کم میدم بهش اصلا دو سه ساعت مونده ب وعده اصلی شیر نمیدم 

اصلا نمیخورع هیچ جوره

خدا لعنت کنه مادرشوهر پدرشوهرم رو نمی‌ذارن دکتر ببرمش تا اسم دکتر میاد واس اینکه شوهرم پول خرج نکنه ...

وا بگو چند روزه اسهاله خوبم نمیشه میخوام ببرمش دکتر

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
چیکار میکنی تروخدا بگو اخه چیکار باید بکنیم تا کی این روند ادامه داره دیگه حالم از زندگی بهم مبخوره ...

هیچی همونجورادامه میدیم الان یادگرفت میجوعه توف میکنه انقددعواش کردم دیگه خودم خسته شدم کلی ازویتامیناشم کمه دارومیخوره

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰