2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر خدابیامرزم می‌گفت برای دوست داشتن خانومت باید غرور مردونه بزاری کنار

اره واقعا ولی خب شوهرم مرد خوبیه خدا حفظش کنه

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

خب الان فعلا اینه غذاهاشون😆

خدایی خودمم لرم علاقه خاصی ب گوشت داریم نمیدونم چرا ...کم غذا هم هستم ولی اینو ب بقیه غذاها ترجیح میدم هر موقه چن وقت نخورم احساس میکنم مریضم 

الهی هر چی مرد خوبه خدا طول عمرش بده

آمین...البته که یه اخلاقایی داره اذیتم میکنه منم کامل نیستم ولی تو سختیای زندگی تو اوج بیماری و نیاز همیشه به بهترین شکل پناهم بود

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

خودشون گفتم تفریح نمیریم مسافرت نداریم حتی شده قرض می گیریم تا گوشت بخوریممن منظوری نداشتم😔

وا مگه ما ادم نیستیم یا ادم فضایی چیزی هستیم😐

ماهم مثل همه همه کاری انجام میدیم فقط نمیدونم رسمه یا هرچی کلا تو قوم ما خیلی مصرف کباب زیاده دیگه همه اینو میدونن که فک نکنم چیز خاصی باشه بالاخره توهرجایی یه غذایی رو بیشتر میخورن فک کنم بستگی ب منطقه داره

کاربریgirl_lorهستم اکانتم تعلیق شده🥲🙄

اره واقعا ولی خب شوهرم مرد خوبیه خدا حفظش کنه

هیچ انسانی کامل نیست 

امیدوارم با آقاتون همیشه خوشبخت باشید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

آمین...البته که یه اخلاقایی داره اذیتم میکنه منم کامل نیستم ولی تو سختیای زندگی تو اوج بیماری و نیاز ...

عزیزم  همه کمو کاستی دارن   مهم اینه  خودت  نظر مساعد داری    منم شوهرم مرد خوبیه    ولی   خوب   نکات منفی هم داره      شاغلم اصلا کمک حالم  نیس  ولی    به درآمدم کاری نداره      ولی اهل کمک کردن تو خونه  نیس    در کل خدارو شاکرم    زندگی  همینه  خوب و بد   با همه   عزیزم