2777
2789
عنوان

من واقعا نمیدونم چیکار کنم با پسر سه سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدتا دفتر کتاب زیر ۳ دقیقه پاره کرده نوک مداد رنگی با دندون میشکنه و پاکنو تیکه میکنهبا اسباب بازی ب ...

بین من تموم کتابای پسرمو چسب پنج سانتی زدم. صفحه به صفحه.. الان یاد گرفته جدیدا مداد رو میکنه تو دهنش. ولی من مستقیم تذکر نمیدم که مداد رو در بیار از تو دهنت. یه کاری بهش میدم که بره انجام بده و مداد رو در بیاره از تو دهنش. رنگ انگشتی براش خریدم، فرستادمش تو حموم که بره رو کاشی های حموم نقاشی بکشه. خیلی خوشش اومده

با پدر یا برادرش بفرستش بره مغازه برات خرید کنن.. به برادر بگو باهاش بازی کنه یا خودت بازی کن. باید ...

شوهرم شهر دیگس برا کار 

برادرش درساش بزرو با جنگ دعوا مینویسه 

میگه این کوچیکه حوصله بازی باهاش ندارم هرچی دست میزنم ازم میگیره با چی بازی کنم 

ببین صبوری میخواد و گذشت زمان.. ان شاءالله خوب میشه کم کم. پسر منم اینطوریه.. دیگه از کت و کول افتادم بس که پا به پاش دویدم.. تازه گاهی میگه بغلم کن.. نه دست دارم نه کمر. ولی خب اینا هم میگذره. چاره ایی نیست دیکه. خدا رو شکر که سالمن

صدتا دفتر کتاب زیر ۳ دقیقه پاره کرده نوک مداد رنگی با دندون میشکنه و پاکنو تیکه میکنهبا اسباب بازی ب ...

خب پسر منم اینطور میگن سرگرمی کن با چی

میگ بزارین من شمارو بزنم از صبح تا خوده شب شبم زیر بار خواب نمیره حالا صبحم زود از خواب بیدار میشه با ما میاد سرکار