2777
2789
عزیزم نبات بذار اونجاتبعد بنداز تو چاییش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای یبار دیدم یکی میگف از شورتت به عنوان صافی چایی استفاده کنی بدی بخوره چایی رو وابسته ات میشه دیگه ولت نمیکنه 🤣🤣🤣

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واوو ببین خیلی جالبه ها ولی نکن حتی اینکه واقعی باشه بزار خودش علاقه مند شه همیچن کاری بکنی کل زندگی ...

اره هموننن ولی میدونی حس میکنم ذوقش بره دیگ الان دلم میخواادششش

وای یبار دیدم یکی میگف از شورتت به عنوان صافی چایی استفاده کنی بدی بخوره چایی رو وابسته ات میشه دیگه ...

وااااااییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدانکشدتت

بچه ها کسی از این صاف کن  استفاده کرده؟؟

موثربوده؟؟

وای یبار دیدم یکی میگف از شورتت به عنوان صافی چایی استفاده کنی بدی بخوره چایی رو وابسته ات میشه دیگه ...

چقدر سطح پایین وچیپ فکرمیکنند،یعنی دلبستگی یه فرد اینقدر دم دستیو وآبکیه کلا هم به شعور خودش وحتی شعور آقایون توهین حساب میشه 

چقدر سطح پایین وچیپ فکرمیکنند،یعنی دلبستگی یه فرد اینقدر دم دستیو وآبکیه کلا هم به شعور خودش وحتی شع ...

دقیقا همینطوره

آدم یه چیزای عجیبی میشنوه بخدا

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!