2777
2789

و ی ادم معروف و پولدار اگر خلاف کنه فقط ی مدت خیلی کوتاه برای بستن دهن ملت ، بصورت فرمالیته بازخواست میشه و بعد راحت میره برا خودش ..

جالبه انگار قانون هم فقط برای فقراست تو این مملکت ..

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جای جهان اینجوریه نه فقط این مملکت اما بدیش اینه که ما دم از اسلام میزنیم اما مثل بقیه رفتار میکنیم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

شمام تلاش کن پولدار بشی گله نکنی

گفتم زیر ۲۵ نظر ندن برا همینه 

برو درساتو بخون فردا مدرسه داری

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

چیشده مگه

کلی گفتم 

و در مقایسه با کشورهای جهان اول ک رئیس جمهورشون ۵ سال زندانی میشه برا جرمش 

ولی اینجا طرف چون معروفه راحت ول میگرده

گفتم زیر ۲۵ نظر ندن برا همینه برو درساتو بخون فردا مدرسه داری

نه بابا چشم بصیرت داری؟ چشتو انگشت کن داری اشتباه میبنی 🤣

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.