2777
2789
عنوان

ازدواج پسر یکی از اشناهامون هیچ جوره جور نمیشه طلسممم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 62 پست
اره باید مشخص بشه طلسمی هس یا ن اخه 10 سال دیگ اصن طبیعی نی

حتما هس نباشه ی جای کار مشکل داره

داداشم با وجود اینکه سنی نداشت ولی هرچه دختر بهش معرفی میکردن نمیشد ی بهونه میاورد کنسلش میکرد گفتن طلسم داره رفت پیش یکی باطلش کرد یکی دوماه بعدش نامزد کرد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه داشتی شما؟

پسرخاله خودم از۲۵سالگی خواستگار همه دخترارفته بود،منتها جورنمیشد

خودش،قدبلند،چشم وابرو مشکی،پولدار

بعد۵سال ۲تاکوچه پایین تر خواستگاری خانمش رفت😂😂😂

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

حتما هس نباشه ی جای کار مشکل دارهداداشم با وجود اینکه سنی نداشت ولی هرچه دختر بهش معرفی میکردن نمیشد ...

اره ب خدا اصن وضه مالیش عالیهه بهترین جای شهر خونه داره ماشینش عالیه
همچیش خوبه ظاهرشم بد نیست

خرافات محض

منم فک میکردم خرافاته عزیزم

نامزد شدم بلافاصله هم پشیمون شدم دعا نویس گفت زیر جایی که میخای رو نگاه کنید و گفت وسیله بی صاحب وارد خونتون شده خارجی کنید...دعا نویسه تو شهر دیگه ای بود

رفتیم خونه زیر فرش اتاقم دقیقا جایی که می‌خوابیدم پر از کاغذ و دعا بود و کلمات نامفهوم و هی این خودم و مادرم توش بود بعد از اول نامزدی من یه چتر خونه ما پیدا شد که برا هیچکس نبود غریبه هم خونه ما نمیومد 

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
تا حالا کسی تو اطرافیان بوده ک طلسم کرده باشن؟

عزیزم 

من خودم یکی ام که انواع طلسمات روم انجام شده

۸ ساله من از عرش به فرش رسیدم

خدا لعنت کنه عمه و عموم و زن جن...ده ش رو 

توی همه چیزشکست خوردم

درسم

کارم 

ازدواجم

۲۷ سالمه صفره صفرم

اره ب خدا اصن وضه مالیش عالیهه بهترین جای شهر خونه داره ماشینش عالیه همچیش خوبه ظاهرشم بد نیست

ان شاالله مشکلش حل میشه،،، فقط هرچه زودتر پیگیری کنه پسر وقتی سنش از 30 میره بالا سختگیر تر میشه شایدم بیخیال ازدواج بشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

برادرم چهل ساله شد ولی هر جا حتی بخدا جاهایی رفتیم که خودمونم خجالت می‌کشیدیم آخر هم بهش دختر ندادن،ولی چه بسا پسرایی تو محلمون زشتر گواتر بی خانواده تر بودن که زن و بچه و زندگی دارن. 

وحشتناکهمیگم که می‌ره دعا میگیرهالآنم زده پام شکسته باز دعا گرفته که جدا نشمخودم تو کیفش دیدم خدا لع ...

حرزامام جوادبخر،نتونه طلسمت کنا

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️