2777
2789
عنوان

ازش متنفررررم دلم میخاد آتیشش بزنم کثافط رو🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست
ببین عزیزم زنگ بزن به اون پسر دعوتش کن بیاد خونت وقتی شوهرت نیس وقتی اومد با چوب بکن تو کونش بگو بیا ...

ببین نمیدونی چقدررررر دلم میخاد اینکار رو بکنم 

دلم میخاد بکشمش یا به آدم بزرگ و قوی بهش تجا ور کنه من ببینم دلم خنک بشه بلکه اشغال حروم زاده 

ولی میترسم برن شکایت کنن منم که مدرک ندارم که کسی هم حرف بچم رو باور نمیکنه دارم می‌سوزم فقط ولی حق اون رو می‌زارم کف دستش بچه من با وجود پدر بی پدره ولی من نمردم هنوز 

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمیدونی چقدررررر دلم میخاد اینکار رو بکنم دلم میخاد بکشمش یا به آدم بزرگ و قوی بهش تجا ور کنه م ...

من اگه بودم حتمن یک بلایی سرش می‌آوردم تا از این گوه خوری ها نکنه پسره ی ک و ن ده   اعصابم خورد شد 

من اگه بودم حتمن یک بلایی سرش می‌آوردم تا از این گوه خوری ها نکنه پسره ی ک و ن ده اعصابم خورد شد

ببین من چی میکشم

از اون بیشتر همسرم اتیشم میزنه تعجب میکنم که خدایا این واقعا پدره؟؟؟؟؟؟ پدر من کسی من رو میزد تا خفش نمی‌کرد آروم نمیشد بعد این اینجوریه

من اگه بودم حتمن یک بلایی سرش می‌آوردم تا از این گوه خوری ها نکنه پسره ی ک و ن ده اعصابم خورد شد

راهکار بده توروخدا چجوری حقش رو بدم دستش

ببین من چی میکشماز اون بیشتر همسرم اتیشم میزنه تعجب میکنم که خدایا این واقعا پدره؟؟؟؟؟؟ پدر من کسی م ...

خدا کمکت کنه و الهی یکی اون پسر آشغاله رو سرش رو ببره خیالت راحت شه بهش بگو لاشی به بچه ۴ ساله چیکار داری برو گوتو بخور ک و ن تو بده اشغال 

خدا کمکت کنه و الهی یکی اون پسر آشغاله رو سرش رو ببره خیالت راحت شه بهش بگو لاشی به بچه ۴ ساله چیکار ...

ببین اون عنتر ۳ سالش بود ب یکی از بچه ها تو فامیل گفته بود مامان باباها شبا میخابن رو هم و گفته بود انگشت بکن تو دستت خیلی خوبه اینارو مادر اون بچه فامیل بهم گفت من اون موقع اصلا بچه نداشتم ولی از همون موقع ازش متنفری شدم الآنم ک به خونش تشنه ام کاش واقعا یکی پیدا شه آتیشش بزنه وگرنه مجبورم قید جونمو بزنم برم سراغش من نمیتونم بیخیال باشم

من اگه بودم یه مرد اجیر میکردم که حسابی ترتیبش رو بده ولی حتمن از پسرت مراقبت کن خدای نکرده براش اتف ...

بقران شوهرم زده پام شکسته افتادم گوشه خونه ولی شکایت نکردم دادگاه نرفتم چرا چون میترسم بچم دوباره تنها بشه😭

بقران شوهرم زده پام شکسته افتادم گوشه خونه ولی شکایت نکردم دادگاه نرفتم چرا چون میترسم بچم دوباره تن ...

ناراحت نشی ها ولی شوهرت هم خیلی گوه الهی سر خود پسره بیاد و خانوادش تا دیگه به بچه مردم دست نزنه تخم حروم 

من اگه بودم یه مرد اجیر میکردم که حسابی ترتیبش رو بده ولی حتمن از پسرت مراقبت کن خدای نکرده براش اتف ...

باید کاری کنم جرعت نکنه به خانوادش بگه

هم که بفهمه من انجام دادم سر بچم تا دیگه بچه من اسمش که بیاد لرز بیوفته تو وجود نجس اون کثافط

ناراحت نشی ها ولی شوهرت هم خیلی گوه الهی سر خود پسره بیاد و خانوادش تا دیگه به بچه مردم دست نزنه تخم ...

میگم که از شوهرم نفرت دارم

خود شوهرم گاهی به عیب بچه دست میزنه بعد میترسونه که به مامانت نگی بگی برات هیچی نمی‌خرم بگی مامانت ولمون می‌کنه می‌ره بگی کتکت میزنم....بقران دارم آب میشم 

هی سعی میکنم به بچه جرعت بدم اعتماد به نفس بدم 

میگم مامان هیچکس نمیتونه اذیتت کنه من دوست توام هرچی شد بهم بگو من هرگز ولت نمیکنم همیشه کنارتم ولی چ فایده 

اصلن اجازه نده بچه ت بره خونه اونا شوهرت خاست ببره بهونه بیار

بهونه نیاز نیست قشنگ بهش میگم نبرد خونه اون عنترا اون مریض جنسی اون اوب تو اون خونست من نمیزارم بچم پا بزاره اونجا تو خراب شدشون

میگم که از شوهرم نفرت دارمخود شوهرم گاهی به عیب بچه دست میزنه بعد میترسونه که به مامانت نگی بگی برات ...

پس شوهرت و خانوادش از ریشه خرابن نمیتونی با یه وکیل خوب مشورت کنید؟ اون خوب میتونه راهنمایی کنه حضانت پسرت رو بگیری این خانواده گوه به تمام معنا هستن