2777
2789
عنوان

پدرشوهرم خیلی برای بچه گیر میده

301 بازدید | 37 پست

چند وقته بدون استثنا هر موقه میریم خونشون برای بچه حرف میزنه که بچه بیارین 

میگیم هنوز نمیخوایم میگه بچه لیاقت میخواد شما لیاقت ندارین 

یا هی میگه همسن های تو منظورش شوهرمه الان بچه هاشون میرن مدرسه 

یا بچه روزیشو میاره از این چرت پرتا که دیگه شوهرم از دست باباش ناراحت شده چه برسه من 

خواهشا نیاین شما هم نگین چرا نمیاری به اندازه کافی بهم میگن 

مگه چند سالتونه و چند ساله ازدواج کردید که نسخه بچه میپیچه ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار هی بگه اصلا عصابتو خورد نکن شما کار خودتونو بکنین مهم اینه شما کی آمادگی بچه دار شدن دارین اصلا ...

منم به شوهرم میگم ول کن حرفای باباتو اعصاب خودتو خورد نکن ولی از بس اون حرص میخوره منم حساس میشم 

۲۵ شوهرم ۳۴ سه ساله خونه خودمم

زوده برای بچه ..اما تو حرص نخور بزار شوهرت جوابگو باشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خب بگید باشه و کار خودتونو بکنید هر وقتم گفت بگید خدا نخواسته تمام اصلا باهاش کل کل نکیند،بعدم راستش حالم بد میشه از مردایی که به روابط رختخواب بچشونم کار دارن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
۲۵ شوهرم ۳۴ سه ساله خونه خودمم

اگه تصمیم دارین بچه داشته باشین الان وقتشه چون معلوم نیست کی بگیره ، منم خوش خیال بودم فکر میکردم همون ماه اول دوم بگیره!

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

من خودم و همسرم میگفتیم بچه نمیخوایم .الان پشیمونم .مردها به خاطر وجود بچه خیلی کوتاه میان ..ولی شوهر من چون نفر سومی وجود نداره ، برخوردش با بقیه مردها متفاوته ..راحت دعوامون میشه میگه طلاق ...

ولی وقتی بچه باشه به راه حل فکر میکنن 

منم به شوهرم میگم ول کن حرفای باباتو اعصاب خودتو خورد نکن ولی از بس اون حرص میخوره منم حساس میشم

منم تو دوران عقدم مادر شوهرم از الان میگه سال دیگه بچه بیارین قرار عید عروسی کنیم همسرم ۲۹ سالشه من۲۵ حالا همسرم اصلا بچه دوس نداره میگه تا وقتی که از تامین کردن آیندش مطمئن نشم هیچ وقت بچه دار نمیشیم 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

اگه تصمیم دارین بچه داشته باشین الان وقتشه چون معلوم نیست کی بگیره ، منم خوش خیال بودم فکر میکردم هم ...

به خاطر چار تا حدس گمان که شاید نگیره من بیام از الان خودمو بدبخت کنم؟ 

منم میگم زوده من خودم برنامم برای بالای ۳۰ سالگیمه تازه اون موقه اگه بخوام

همسرت باید به پدرش بگه اگر خونه ای به نامم می‌کنی اقدام کنم .تونوقته که عقب می‌کشه 🤣🤣🤣