2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم به شدت ازدواجی بود

176 بازدید | 10 پست

.لی اصلا خوشگل نبود بعد خیلی تلاش کرد تا ازدواج کرد همه همکارا میدونستن چقدر این ازدواجیه به همه سپرده بود کسی کیس داره معرفی کنه حتی همکارا مرد میدونستن این چقدر دلش ازدواج میخواد یه بار یه همکارا اقا بهش گفت بزار ازدواج کنی اونوقت سرت به سنگ خورد میفهمی ازدواج چیه

الان چهار ساله ازدواج کرده یه بچه هم به دنیا اورد همش به من زنگ میزنه میگه چه اشتباهی کردم ازدواج کردم شوهره نه طلاق میده نه درست بشو نیست فحاشی میکنه دست بزن هم داره چقدر تلاش کرد نذر نیاز کرد خوش به حال کسایی که راحت ازدواج میکنن و خوشبخت میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی اینقدر خودتو مشتاق ازدواج نشون بدی و در دسترس باشی همین میشه تهش خب مینشیت سنکین و متین تا یه بخت بهتر میوند سمتش

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

فاز اون مرده چی بود

مردا از لین حرفا نمیزنن معمولا

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

خودش سر سنگینه محجبه هم هست ولی خیلی دلش ازدواج میخواست

چطور سرسنکینه که همه مرد و زن میدونن این شوهر میهواد آخه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چرا من از اقایون شنیدم پشیمونن از ازدواج

اخه اونا همیشه زنا رو گول میزنن واسه ازدواج

و میگن ازدواج خوبه و از این حرفا

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

ولی بنظرم بیاین بنده خدا رو قضاوت نکنیم 

الان صدنفر میان یه نظری میدن ما نه تو زندگی مجردی خانم بودیم و از شرایطش باخبر نه از زندگی فعلیشون باخبریم 

خیلی ها هم هستن که دنبال ازدواج نبودن و به صد نفر نسپردند ولی حالا کارشون داره به جدایی میرسه ....

آدمیزاد همینه وقتی به هدفی رو نهایت خوشبختی خودش می‌دونه بعد رسیدن بهش امکان داره با خودش بگه این بود چیزی که من انقد بابتش خودمو اذیت کردم...