2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3525 بازدید | 571 پست
من آنقدر عادی حرف میزنم مثلا نسکافه میخورم میگم آقا هودی های زمستونی رو گرفتی؟؟ آقا چخبر آقا چی میخو ...

دل به دل راه داره 

ایشون شما رو یاد میکنند

که به دل شما میفته 🌺

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوش بسعادتتون ارامگاهشون کدوم شهره؟ من درباره رجبعلی خیاط چیزهای زیادی خوندم در جوار بزرگ ...

سلام خیلی خوبه ، ابن بابویه که میری انگار نه انگار قبرستان هست .مزار خیلی از اولیای الهی اونجا هست از شیخ حسین زاهد و مرشد چلویی گرفته تا شیخ رجبعلی خیاط و شیخ صدوق 

حتی مزار مرحوم تختی و سلیم موذن زاده هم اونجاست من ۳ بار قسمت شده رفتم .با خوندن کامنت ایشون به دلم افتاده دوباره برم .اگه قسمت شد یادتون میارم .خودتون هم تونستید برید سر بزنید . مزار حاج آقا حق شناس هم که زیارت عاشورا به روش حق شناس معروفه ،  شهرری تو حرم شاه عبدالعظیم هستش نزدیکه به این بابویه .

زندگینامه های این افرادی که گفتم جزء عرفا هستن رو حتما بخونید  .عالمان بزرگی بودن .الان هم اگه کسی بره سرمزارشون 

حال دلش عوض میشه 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سلام خیلی خوبه ، ابن بابویه که میری انگار نه انگار قبرستان هست .مزار خیلی از اولیای الهی اونجا هست ا ...

سایه جان سلام 

شما بهتون نزدیکه رفتی منم یاد کن 😀❤️

همنشینی با بزرگان 

و  خوندن اثارشون باعث حس خوب میشه و جذب انرژی +

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الهی که عمرتون طولانی و باعزت باشه🤲 بله درست میگید شما... باید هر لحظه بیاد حضرتمون باشیم مبادا حس ...

مرسی عزیزم لطف داری شما🌺💚ان شاءالله عمر همگی مون پربرکت به یاد خدا و اهل بیت به ویژه امام (عج)🌺💚💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

بخدا زشته همت با احترام من میگم هودی خریدی

خوبه که 

من بخوام بگم درد دله 

شما مواظب لباس پوشیدنشون هستی 

بهر حال ایشون در بین ما هستن 

و ممکنه از لباس هایی که ما میپوشیم بپوشن 🤷‍♀️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سایه جان سلام شما بهتون نزدیکه رفتی منم یاد کن 😀❤️همنشینی با بزرگان و خوندن اثارشون باعث حس خوب می ...

خواهر جان ۴ ساعت فاصله دارم ، ولی به امید خدا قسمت بشه میرم و حتما به شرط لیاقت دعاگوی شما دوستان عزیزم هستم .

به نیابت از همتون میرم .دعا کنید قسمت بشه .

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

یعنی هر بار من به یادتم اونم به یادمه تروخدا؟؟ فکر نکنم

عزیزم تو دنیا هیچ چیز بی اذن خدا و اتفاقی نیست 

من جریانات این طوری شنیدم .

ما رزق مادی و رزق معنوی داریم‌

اقا هادی ما هستند 

ولی و سرپرست ما

رزق معنوی توفیق خداست .

مربی و ولی رابطه قلبی با شعیان و محبین شون دارند .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
قران رو خیلی دوست دارم حتی برای دیدن قرآن هزارساله تا مریوان رفتم که از نزدیک ببینمش اما من قرآن رو ...

خب چه کتابهایی رو خوندین شما در مورد این مباحث دینی مهمه... ببین اینقدر کتاب نوشتن اینقدر وقت صرف کردن اینقدر ادم تربیت کردن اینقدر کشتن، برای اینکه همین کتاب رسول خدا رو منکر بشن.... شما اگر در راه گمراهی باشید هرگز به راه رستگاری که نمیرسید هیچ، بلکه شما جز رها شدگان قرار میگیرید. گاهی کندوکاوش زیاد انسان رو به لبه کافر شدن میرسونه... از اینجور ادم هازیاد دیدم و زیاد برخورد داشتم. من معتقدم هر کتابی رو نباید بخونم، قرآن رو اگر با معنی بخونمم اول به عربی میخونم چون کلام خداوند من همین بوده. کاوش زیاد نمیکنم به دلم رجوع میکنم گاهی انسان با یه خواب با یه نگاه با یه حرکت با دیدن یه صحنه کلا عوض میشه ولی ادم های سفتی مثل شما دنبال دلیل میگردن ترجیح میدم دانشت رو کنار بذاری و به دلت رجوع کنی... خداوند همیشه ته قلب ادم هاست... وجود تو و افرینش تو بقدری شکوهمنده که خداوند با قاعده و قانون خاصی افریدش و نظام خاصی داره و منجی و رهنمای حقیقی ای داره. باطل نگذرونش

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403