2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3506 بازدید | 567 پست

الهی قربونش برم امام زمانمون رو 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گاهی یدم میاد پیاده ۳ تا کیک میخرم به بعضی ها میدم

میدونی چقدر خدارو و امام رو خوشحال کردی با این کار؟😌🌺هرکسی تو این دوره زمونه به یادشون نیست...دلت پاکه که تو این دوره زمونه با یادشونی...قدر خودتو بدون

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

از راه های توسل به امام زمان هم بگید 

چجوری باهاش رفیق بشیم ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

وآیینی منو قبول داره؟؟؟ من گناهکار دروغگو رو؟؟؟

چرا که نه🤗❤️

هیچدوم از ما معصوم نیستیم 

از بزرگی ایشون هست اگر یه قدم برمیداریم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نه گاهی یدم میاد پیاده ۳ تا کیک میخرم به بعضی ها میدم

به خدا که اگه کارت خالص باشع 

باشد که ۳ تا کیک شما پذیرفته 

اما یکی دیگ و پایه زده 

و میلیونی خرج کرده

اما قاطی کارش ریا بوده 

جلب توجه بوده 

دل کسی رو شکونده 

غذا پخته داده بیرون برای امام حسین ع 

برای امام زمان عج الله 

بعد همسایه رفته در خونش 

غذا بو و عطر کرده 

همسایه اش رد کرده 

گفت مال بیرونه

نذر بیرون هست !

کار خالص اندازه ارزن رو میخرن.

پس به کم و زیاد نیست .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام خدمت عزیزان🌹حتما برای همه ما پیش اومده که گاهی تصمیم گرفتیم یه سر و سامونی به عادتهامون بدیم ع ...

ممنونم عزیزم بابت این کار خیری که انجام دادی بابت این تبلیغ الهی که اجر معنویش رو از اقا صاحب الزمان دریافت کنی 🤲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

گمنام بهتره آخه هدیه های من خیلی بی ارزشه

نه نگو بی ارزش ؟ امام زمانمون انقدر غریبه که میگه اگر شیعیان به اندازه یه لیوان اب به فکرم بودن ظهور کرده بودم 

لطفا منم دعا کن مهربونم انقدر که دلت پاکه خیلی محتاج دعاتم 

از راه های توسل به امام زمان هم بگید چجوری باهاش رفیق بشیم ؟

زبان خودمون 

سلام خودمانی 

منتها با ادب 

درد و دل 

شده یک دقیقه در روز 

از بین ادعیه 

خودشان فرمودند

زیارت آل یاسین بخونید .

دعای فرج و دعا برای سلامتی ایشان 

خیلی خوشحال میکنه حضرت رو 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
یه چیز رو بگم اقا خیلی ناز داره هر مالی رو قبول نمیکنه تو راهش و به اسمش خرج بشهکاری نداره بخواد هزا ...

خیلی حق گفتی الهی که بتونیم جانمون هم برای ظهورش بدیم و چی بالاتر از این 

تورا من چشم درراهم🫀❤️

عزیزممم 

پر از حس بود 🥺💗

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اگه اشتباه نکنم در یک حدیثی از خود حضرت بود که میگفتن "شیعیان ما حتی به اندازه آب خوردنی به یاد ما ن ...

الهی که عمرتون طولانی و باعزت باشه🤲 بله درست میگید شما... باید هر لحظه بیاد حضرتمون باشیم مبادا حس کنن تنهان 🙃

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

وآیینی منو قبول داره؟؟؟ من گناهکار دروغگو رو؟؟؟

اره اره قبول داره که محبتش رو تو دلت قرار داده قبول داره که تونستی دوستش داشته باشی 

باور کن  خدا هم خیلی دوست داره که همچین قلب مهربونی بهت داده که تو راه درست خرجش میکنی