2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 567 پست
آخه یه تیتاب ۶ تومنی بگم از طرف آقا...ارزش آقا بالاتره

یه چیز رو بگم 

اقا خیلی ناز داره 

هر مالی رو قبول نمیکنه تو راهش و به اسمش خرج بشه

کاری نداره 

بخواد هزار تومن باشه یا 1میلیارد 

اگر شما این راه رومیری قبولت داره 🤗

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دوست دارم مناسبت امروز رو به امام زمانم تبریک بگممیدونم بهم میخندین

با امام زمانت حرف بزن 

❤️

هر چه می‌خواهد دل تنگت بگو 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبیک یا مهدی💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

خوش اومدی گلم 

با امام زمانت حرف بزن ❤️هر چه می‌خواهد دل تنگت بگو

چشم

راستشو بخواین میخواستم هالووین رو تبریک بگم بهشون 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

از بیان روابط معنویم برحذرم هیچکس نمیدونه من اینکارا ر میکنم همه منو آدمی سرد میدونن ولی من وقتی خرم ...

این خلوص شعر از قلب یک عاشق ساخته است .

و وقتی عشق می ورزید 

در واقع اول ایشان به شما عنایت و ابراز محبت کردند...❤️

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
این خلوص شعر از قلب یک عاشق ساخته است .و وقتی عشق می ورزید در واقع اول ایشان به شما عنایت و ابراز مح ...

جدیییب؟؟ الان گریه میکنمااا من دروغگو ام گناه هن میکنم یه بنده حقیر

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

آخه یه تیتاب ۶ تومنی بگم از طرف آقا...ارزش آقا بالاتره

عزیزم..هرکسی به اندازه توانش که تو این راه خرج کنه چه هزارتومن چه با صلوات چه با مبالغ بزرگ خدا ازش میپذیره و امام هم خیلی خوشحال میشن که به یادشونی🌺💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

تورا من چشم درراهم🫀❤️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

برای من که دوری از امام زمان خیلی سخته.با همه وجودم میفهمم که همه مشکلات بخاطر غیبت امام زمانه و اگه ...

سلام زهرا جان اون روز دیر نیست و انشالله ظهورو میبینیم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم..هرکسی به اندازه توانش که تو این راه خرج کنه چه هزارتومن چه با صلوات چه با مبالغ بزرگ خدا ازش ...

نه گاهی یدم میاد پیاده ۳ تا کیک میخرم به بعضی ها میدم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

یه چیز رو بگم اقا خیلی ناز داره هر مالی رو قبول نمیکنه تو راهش و به اسمش خرج بشهکاری نداره بخواد هزا ...

وآیینی منو قبول داره؟؟؟ من گناهکار دروغگو رو؟؟؟

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

جدیییب؟؟ الان گریه میکنمااا من دروغگو ام گناه هن میکنم یه بنده حقیر

بله تا لطف شان نباشه

دعوتی در کار نیست 

و توفیق از جانب خداست .

به اندازه ارزن هم که باشه .

موفق باشی جانم🤚

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
چشمراستشو بخواین میخواستم هالووین رو تبریک بگم بهشون

هر کس میتونه درباره هر موضوعی حرف بزنه با پدر مهربونمون 

درد دل کنه 

از روز مرگی هاش بگه 

... 

چند شب پیش ینفر تاپیک زد ک برا امام زمان صلوات بفرستین من ۱۰۰ صلوات فرستادم ب خودش قسم همون شب خوابش ...

چه خواب خوبی دیدی عزیزم خوش به سعادتتون 😍😍😍😍 انشالله همین ذکر یامهدی ادرکنی رو همیشه تکرار کنید 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403