2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 538 پست
هر روز یک چیز تازه طلب میکنهبا شیر کُشتی بگیری آسون تره مرد میدان میخواد‌حضرت یوسف علیه السلام از نف ...

و‌ فرمودند:

ما اُبَری نفسی 

یعنی من نفس خودم تبرئه نمیکنم 

ایشان پیامبر خدا بودند

با اون همه بزرگی نزد خدا این چنین فرمودند

ما روسیاه و شرمنده چی برای گفتن داریم !

امید مون به امام‌ زمان هست که واسه آمرزش گناه مون دعا کنند .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و‌ فرمودند:ما اُبَری نفسی یعنی من نفس خودم تبرئه نمیکنم ایشان پیامبر خدا بودندبا اون همه بزرگی نزد خ ...

من نفس خودم تبرئه نمی‌کنیم یعنی چی؟

یکم بازش کنین برام ظهور جان🙏🙏

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
چقدر زیبا گفتی عزیزم که این عشق توی خونمون و نسلمون هست... مادرم عاشقی رو یاد من داد... منتظر بودن ر ...

عزیزم میشه بگی مامانِ بزرگوارتون چه جوری یادتون دادن؟ خیلی دوست دارم به بچه ام هم یاد بدم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

من نفس خودم تبرئه نمی‌کنیم یعنی چی؟یکم بازش کنین برام ظهور جان🙏🙏

یعنی خواهرم

همه متهم هستیم 

پاک نیستیم 

نفس اماره فرمان به تمایلات میده 

یعنی علاوه بر شیطان 

نفس هم کار خودش میکنه

یک چیزی هم که هست 

مبارزه با نفس هست که جهاد و پر ثواب 

به خاطر این که از اول اگر نفس نبود 

و امیال نفسانی نبود 

که مبارزه معنی نداشت

پاداش هم معنی نداشت .

چون طرف خودش خود به خود 

هوای نفس نداشت .

مبارزه ای نکرده 

که پاداش داشته باشه 

هر چیزی از ناحیه خدا درست سر جای خودش قرارگرفته .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
چقدر زیبا گفتی عزیزم که این عشق توی خونمون و نسلمون هست... مادرم عاشقی رو یاد من داد... منتظر بودن ر ...

چقدر وجود مادر 

شیری که از همچین مادری میخوره

لقمه ی حلال پدر 

و تربیت که با پوست و‌خون طفل عجین میشه

موثر در رشد فرزند❤️

سلام خدمت مادر بزرگوار برسونید 🤚

یعنی خواهرم همه متهم هستیم پاک نیستیم نفس اماره فرمان به تمایلات میده یعنی علاوه بر شیطان نفس هم کار ...

سخت‌ترین کاره جنگیدنه با هوای نفس

ان شاءالله  صاحب‌الزمانم کمکمون کنن در کشتن نفس اماره 

سخت‌ترین کاره جنگیدنه با هوای نفسان شاءالله صاحب‌الزمانم کمکمون کنن در کشتن نفس اماره

اره عزیز سخته 

اما خدا صاحب امداد

خودم با قرآن راهم پیدا کردم

نیرو‌ی نور و فرقان از قرآن گرفتم 

بارها ماندم و حیران شدم 

باز همین کلام خدا راه نشان داده

اره عزیز سخته اما خدا صاحب امدادخودم با قرآن راهم پیدا کردمنیرو‌ی نور و فرقان از قرآن گرفتم بارها ما ...

نشون دادن راه هم سعادت میخاد😔 خوش به سعادتون 

ان شاءالله نصیب ما هم بشه

اره عزیز سخته اما خدا صاحب امدادخودم با قرآن راهم پیدا کردمنیرو‌ی نور و فرقان از قرآن گرفتم بارها ما ...

ظهور جان بهترین تفسیر قرآن ک تحریف نشده باشه کدومه از نظر شما؟

خیلی ها گفتن تفسیر البرهان

نشون دادن راه هم سعادت میخاد😔 خوش به سعادتون ان شاءالله نصیب ما هم بشه

چه حرفیه عزیز جان 

ما درس پس میدیم 

نزد سربازان 

بدون غلو عرض کردم 

خدا گواهه❤️

عاقبت بخیر بشیم همه 

در رکاب مولا