2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 538 پست
من برای سلامتی شما آیت الکرسی میخونم هرچند خدا منو طرد کرده و کلاً فراموش شدم حالا شاید ۱ درصد صدام ...

دور اون قلب مهربونت بگردم هیچوقت نگو طرد شدم... خدا بندشو ول نمیکنه رهاش نمیکنه... یادمه یه مطلب خوندم میگفت نزدیک ظهور که میشه خود اقا امام زمان دل اونایی که لایقن رو نزدیکتر میکنه و اونایی که دلاشون با اقا نیستو رها میکنه و من مطمعنم تو جز اونایی هستی که اقامون انتخابش کرد که بیا نزدیکتر شو لایق سرباز شدن هستی... هر روز دعای فرج بخون صبحا به اقامون سلام بده... یادش رو در دلت زنده نگه دار... اومدن هیچ کس در مجلس یا مطلب صاحب الزمان اتفاقی نیست

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

منم زیاد یادم نیست اینجا با چه کسی اول وارد این تاپیکا شدم... ولی خدا خیر بده هر کسیو که مارو با آقا ...

منم یادمه چند سال پیش بود اتفاقی تاپیک رو باز کردم

از بین اونهمه کاربر فقط خانم حاج آقا رو یادمه ک منو عاشق خودش کرد با محبت و مهربونی کلامش 🥹

نمیدونم از من بزرگتر یا کوچیکتر ولی خیلی عجیب بهش احترام میزارم.و با دیدنش تو تاپیکا خوشحال میشم😁

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریم گرفت واقعا شرایطم سخته ولی هراز گاهی یادم بیاد سلام میدم بهشون بیا حرف میزنم درباره روز مره چون ...

شک نکن صداش بزنی کنارته... توی تمام خوشی ها و ناخوشی ها صداش برنی شریکته... اقامون خیلی مهربونن میفرمایند اگر مومن بفهمند که چقدر دوسش دارم از شوق میمیرد 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اسمم نجمه هست مرسی عزیزم 🫂❤️

دعاگوتم نجمه جان 💖

منم یادمه چند سال پیش بود اتفاقی تاپیک رو باز کردماز بین اونهمه کاربر فقط خانم حاج آقا رو یادمه ک من ...

منم واقعا همشونو دوست دارم کلا هر کی عاشق امام زمانه رو باید بهش احترام گذاشت 😍 چه کوچیکتر چه بزرگتر عزیزم🥰 خداروشکر که اینجا همو پیدا کردیم که البته وصل ما کار کسی دیگه بوده 😍

حتماً تا جای ممکن خدا توفیق بده اینکارو میکنمممنونم از شما خدا خیرتون بده

فدات عزیزم خوشحالم از وجود این آرامشت💖🥰

منم واقعا همشونو دوست دارم کلا هر کی عاشق امام زمانه رو باید بهش احترام گذاشت 😍 چه کوچیکتر چه بزرگت ...

دوستان و منتظران حضرت تاج سرم من هستن

خاک پای همشون هستم واقعا همشون دوست دارم❤️

منظورم از پست قبلی خاطره چند سال پیشم بود

آره واقعا خدا رو هزاران بار شکر ک ما منتظران دور هم جمع شدیم به برکت وجود صاحب‌الزمان 

🌸السلام علیک یا ابا صالح المهدی 🌸

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

چرا ترک گناه مهم است؟

گناه پرده‌ای است که نور الهی را از دل ما می‌گیرد و ما را از امام زمان (عج) دور می‌کند. هر گناهی که انجام میدهیم، زنجیری است که ما را به دنیا می‌بندد و از ملکوت و ظهور آن حضرت جدا می‌سازد.

🌸السلام علیک یا ابا صالح المهدی 🌸

#سلام‌امام‌زمانم‍ ❣️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403