2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن زندگی آزادی همینه مهم نیست اصل قضیه چیز دیگه ای باشه اتفاقات جامعه اینو میگه این چیزا به زنا اجازه می‌دن هر غلطی بکنن، حداقل مردای خاک بر سر تنوع طلبن اینو همه میدونن ، زن چرا باید روی زندگی یکی دیگه آوار بشه 

مگه رهبری نگفت خدا یکی مهر یکی یار یکی، درسته صیغه شرعیه خب پس نمازم شرعیه قانون هم الزام آوره چرا به هیچکدوم عمل نمیشه 

آدم فقط به فکر مصلحت خودشه نه دیگران 

زن زندگی آزادی همینه مهم نیست اصل قضیه چیز دیگه ای باشه اتفاقات جامعه اینو میگه این چیزا به زنا اجاز ...

مسایل قاطی نکنین

اولا قانون و شرعت انجام شده

شما با این حرف خدا رو میبری زیر سوال رهبر ادم خوبه میکنه؟

کلا همشونم اگاهن مرده پولداره یه نفرم صیغه کرده.

زن زندگی ازادی برا اونایکه بفهن معنیش اشکاره چیه

مسایل قاطی نکنیناولا قانون و شرعت انجام شدهشما با این حرف خدا رو میبری زیر سوال رهبر ادم خوبه میکنه؟ ...

مسائل رو جامعه قاطی کرده کی میگه زن زندگی آزادی دنبال برابری حقوق زن مرد و... باشه بجز یه عده محدود والا همه الان فقط لخت شدنش رو دیدیم و گسترش وحشتناک خیانت و... هزارتا چیز عجیب که قبلا یه حد و مرزی بود ولی الان... 

میگم همه که به شرعیات عمل نمیکنن، ولی تا به نفعشون باش مثلا صیغه رو ببین اقایون دم از دین میزنن چون صیغه داخل اسلامه و مشکلی نداره ولی موقع کارای دیگه که اسلام اونو واجب کرده، اسلام اخه اینطوری نمیشه که نمیشه 

میگم همونطوری که به خیلی چیزا عمل نمیکنن به صیغه هم عمل نکنن وای وقتی هم صیغه کنه جرم نیست 

چرت نمیگم چون بین عربا چندزنی عادیه شمام بهت فشار نیاد بهتره

عادی نیست عزیزم تو چون یه نفر رو دیدی اینو گفتی وگرنه این همه ادم تو نی نی سایت یا شوهره صیغه کرده یا زن گرفته

در ضمن من بهم فشار نیومده تو زیادی نژاد پرستی

عادی نیست عزیزم تو چون یه نفر رو دیدی اینو گفتی وگرنه این همه ادم تو نی نی سایت یا شوهره صیغه کرده ی ...

من اصلا نمی‌دونم نژاد پرستی چیه و دنبال این چیزا نبوده و نیستم همه بنده خدا هستیم حالت هر نژاد و قومیتی،من اینجا ندیدم خود خانوم تو ازدواج دوم آقا مشارکت کنه بیستریا مخفیانه بوده که اتفاقی لپ رفته و خانوم با جدا شده یا ناچار به ادامه زندگی

من اصلا نمی‌دونم نژاد پرستی چیه و دنبال این چیزا نبوده و نیستم همه بنده خدا هستیم حالت هر نژاد و قوم ...

خب این یعنی هر کی اینطوره صرفا عربه؟ 

این چه تحلیلیه، همه رو با یه چشم نباید دید