2777
2789
عنوان

فردا زایمانمه همش فکرم درگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 33 پست
بچتو بزار پیش شوهرت و مادر شوهرت مادرت بیاد پیشت اگر سزارینی

پیش مادرشوهرم وای نمیسه صبح ک چشمشو باز کنه سراغ میگیره یه روز گذاشتمش رفتم دکتر کلی گریه کرده بود

کاربری قدیمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تصمیم اینه اما یکسره مادرشوهرم نمیتونه بمونه ..شب باید یکی دیگه رو بگم بیاد خاله ای زندایی کسی ک ...

ببین مادرشوهرت رو واسه شب موندن نگه دار از صبح نبر بیمارستان زایمان کردی زنگ بزن بیاد بمونه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
پیش مادرشوهرم وای نمیسه صبح ک چشمشو باز کنه سراغ میگیره یه روز گذاشتمش رفتم دکتر کلی گریه کرده بود

شوهرت سرگرمش کنه نگران نباش یه روزه ببرنش خانه بازی خسته شه بخوابونشش براش یه اسباب بازی بخرن همون روز بدن از این جور چینا به سلامتی نی نی تونو بغل کنید نگران چیزی نباش همه چیز خوب پیش میره 

آره اخه صبح تا شب نمیتونه باشه پیش من خسته میشه مگه اینکه شب بفرستمش خونه یه نفر دیگه بیاد نمیدونم

صبح تا ظهر یا عصر مادرت باشه شب مادرشوهرت مادرتو بفرست پیش پسرت که شب بی قراری نکنه 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

پیش مادرشوهرت بذار بمونه خوب آدم شب زایمانش خواهرش یا مادرش همراه بمونه خوبه چون اثر بیحسی می‌ره و یکم دردا شروع میشه ممکن دوست نداشتم از خونواده شوهر کسی منو تو این وضعیت ببینه مادرم پیشم موند شب بچتم خوب شب شوهرت برمیگرده خونه  پیش تو که نمی‌مونه 

چرا نمیمونه پیش باباش؟ ی روزه نهایت دوروز من دخترم موند پیش باباش خونمون ۷ سالش بود بچه ی شما کوچیکه ...

باباش باید بیاد بیمارستان تا بچه دنیا بیاد و منو ببرن بخش بعدش میاد خونه پیشش

پسرم ۵ سالشه

کاربری قدیمم