2777
2789
عنوان

این پسره برمیگرده یانه واقعا از عشقش دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی برنمیگرده؟آخه قبل اونم دوتا پسر همین کارو باهام کردن

نه برنمیگرده روابط این شکلی اینطوریه دیگه استفاده اشونو میکنن میرن دختر خوب تو نباید راحت به دست بیای به خدا من شوهرم که ازم خوشش اومد خانوادم پدرش در اوردن تا به من رسید الانم هرچی میشه میگه من تورو راحت به دست نیاوردم راحت از دستت بدم مردا همینن واسه چیزی که میخوان باید تلاش کنن مسئولیت قبول کنن وقتی راحت به دست بیارن قدرشو نمیدونن واسه همین خدا ازدواج و اینا رو گذاشته که دختر این وسط اسیب نبینه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب برو دق کن .یه مملکت و به نی نی سایت از دست شر و ور گویهات  راحت میشه .سیم‌کارتاتم خیرات می‌دیم برای شادی روحت 🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب اگه زن نداره، و مدرکی داری که اون پردتو زده ولش نکن ازش شکایت کن

چه مدرکی دارم؟! مدرک ندارم.یکسری عکس با گوشیم گرفتم فهمید پاکش کرد.اونم از خونش نه خودمون.ولی اون ازبدنم فیلم گرفت

چه مدرکی دارم؟! مدرک ندارم.یکسری عکس با گوشیم گرفتم فهمید پاکش کرد.اونم از خونش نه خودمون.ولی اون از ...

عیب نداره بگو منو اغفال کرد برد خونه اش، مشخصاتی از خونش بدی تحقیق میکنن اگه درست باشه پیگیر میشن، مثلا بگو ،خونه اش ۲ خوابه هست نقشه خونه اش چجوریه اینا