2777
2789
نمیشه به سرپرستی بگیرین؟ به چه علت میگین نمیشه بدون بچه؟

چون واسه پیری بدون بچه سخته کسیو نداشته باشی بهت سر بزنه امید داشته باشی ..تنهایی ..میبینی خانواده با بچه هستن تو فقط تنها زندگی تکراری و سکوت همیشگی توی خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیت روده؟منم داشتم ولی خیلی راحت درمان شد!چرا شما انقدر اذیتی

نه درمان نداره فقط کنترل میشه اما من اقدام هم کردم به مصرف دارو ولی جواب نگرفتم تو بعضیها اصلا بهبودی نداره 

نه درمان نداره فقط کنترل میشه اما من اقدام هم کردم به مصرف دارو ولی جواب نگرفتم تو بعضیها اصلا بهبود ...

درمانش فقط کنترل استرس . بعد تغذیه و ورزش . منم انقدر دلدردهای شدید میگرفتم باهیجی اروم نمیشد. کپسول فمی لاکت هم خوبه 

چون واسه پیری بدون بچه سخته کسیو نداشته باشی بهت سر بزنه امید داشته باشی ..تنهایی ..میبینی خانواده ب ...

الان خیلی از پدرومادرای توی خونه های سالمندان و اسایشگاها بچه دارن اما تنهاتر از تنهان

منم از موقعی به دنیا اومد ناراحتی قلبی داشتم 

یه پسر دارم گاهی میگم کاش بچه دارنمیشدم 

کاش شوهرنمیکردم این همه استرس منو بکشه 

ولی دوست داشتن چی عشق منو پسرم چی

به حکمتش دل بسپار(خدا)
منم از موقعی به دنیا اومد ناراحتی قلبی داشتم یه پسر دارم گاهی میگم کاش بچه دارنمیشدم کاش شوهرنمیکردم ...

خب شما الان دیگه این مراحلو پشت سر گزاشتید کاریش نمیشه کرد 

نه هنوز دارم با حرف شما من نباید بچه میاوردم؟

به نظر من آره ولی دلیل نمیشه الان به خودتون عذاب وجدان بدید و استرس بگیرید ولی مثلا اگر قصد داشتن بچه های بیشتر رو دارید اگه بنطرتون حرفم منطقی هست نیارید

به نظر من آره ولی دلیل نمیشه الان به خودتون عذاب وجدان بدید و استرس بگیرید ولی مثلا اگر قصد داشتن بچ ...

من اجازه بارداری ندارم 

ولی کاهی واقعا پشیمونم فکر نمیکردم اینجوری بشه

شما الان مشکلتون مگه چطوره که بچه نمیخواین

به حکمتش دل بسپار(خدا)