2777
2789
عنوان

کدوم تالار قشنگ تره بین این دو عکس لطفا همه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم اولی😂

باورت نمیشه اینقدر نظرات نزدیکه ینی ی مدته فکرم درگیر این دوتاست. تا بود هی میگفتم دی جشن بگیرم یا مهر حالا ک اون و ی دل شدم سر تالار دو دلم😂😂😂

باورت نمیشه اینقدر نظرات نزدیکه ینی ی مدته فکرم درگیر این دوتاست. تا بود هی میگفتم دی جشن بگیرم یا م ...

اولی گرون تر به نظر میاد و دل باز تره

دومی هم قشنگه شاید زاویه عکس میتونین بهتر باشه 

باز خودت بدون گلم

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

بچه ها اینو بگم که :

توی عکس دومی شاید تیره بنظر برسه ولی وقتی وارد هر دو تالار میشیم دومی یه نور عجیب از سقف چشمو میگیره.

اولی پله هاش چشمو میگیره.

حالا کدوم ؟؟؟؟؟؟؟

اولی گرون تر به نظر میاد و دل باز ترهدومی هم قشنگه شاید زاویه عکس میتونین بهتر باشه باز خودت بدون گل ...

بچه ها اینو بگم که :

توی عکس دومی شاید تیره بنظر برسه ولی وقتی وارد هر دو تالار میشیم دومی یه نور عجیب و فوق العاده روشن و سفید از سقف چشمو میگیره.

اولی پله هاش چشمو میگیره.

تو عکس هم اینطوریه ؟

بچه ها اینو بگم که :توی عکس دومی شاید تیره بنظر برسه ولی وقتی وارد هر دو تالار میشیم دومی یه نور عجی ...

گلم دلت با دومیه 

دومی رو رزرو کن

برا عروسی یا عقد؟

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍