2777
2789

حس میکنم داره از صبوری و کلا از من سو استفاده میکنم ..

این مدت هیچی هم ازش درخاست نمیکنم .هیچ پولی هم ازش نمیخام..الانم بلاکش کردم ( البته اونم تلاشی نکرده ) 

ولی حتی اگرم بیاد دنبالم.. ‌میخام محکم وایسم 

دیگ خسته شدم از وابستگی شدیدش به خانوادش 

میخام این مدت خودمم بیشتر فکر کنم ..

آخه موقعیتم طوری شده حتی از خودم بدم میاد که اینقدر ساده خودمو در اختیارش گزاشتم و اونم داره از صبوری من سو استفاده میکنه و به فکر خرج کردن برا تشکیل زندگی و خانواده نیست ..میخاد مفت و مجانی زنشو داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدت دلخور نشه باهاش صحبت کن ک تو رو درک کنه

سر اینکه خانوادش اهمیت بیشتری دارن براش 

اونا تصمیم میگیرن ما کجا زندگی کنیم 

چیکار کنیم 

من جایگاهی ندارم داخل این زندگی 

چند وقته عقدی چرا صبوری؟مگه چی میخای و انجام نمیده

۴ ساله 

خانوادش تصمیم گرفتن ما کجا زندگی کنیم .یه خونه خیلی کوچیک که حتی یه مهمون نمیتونه بیاد..

من با اینکه خیلی ناراحت بودم .قبول کردم ..چن روز پیش رفتیم فرش بخریم .بهم گفت برم با خانوادم مشورت کنم ..منم داغ کردم و بحث کردم من چیکاره م 

۴ ساله خانوادش تصمیم گرفتن ما کجا زندگی کنیم .یه خونه خیلی کوچیک که حتی یه مهمون نمیتونه بیاد..من با ...

4سال زیاده حق داری 

و اینکه نباید خانوادش دخالت کنن 

ولی نمیتونی الان طلاق بگیری ک 

اونجا قبول نمیکردی میگفتی همین فرش میخام 

رفتی سر زندگیت باید خیلی صبوری کنی تا تغییرش بدی 

رابطه رو اهرم نکن بدتر اعصابش بهم میریزه دعوا میشه ولی رو خواسته ی خودت وایسا

4سال زیاده حق داری و اینکه نباید خانوادش دخالت کنن ولی نمیتونی الان طلاق بگیری ک اونجا قبول نمیکردی ...

من گفتم همین فرشو میخام 

ولی اون گفت باید برم با خانوادم مشورت کنم ..نظرشون بپرسم ..منم گفتم من راضی شدم بیام اونجا باهات زندگی کنم .یه فرش حقم نیست خودم انتخاب کنم ..

بعدشم چرا نتونم جدا بشم؟ 

مردم با بچه برمیگردن 

من چرا خودمو بدبخت کنم از الان 

من گفتم همین فرشو میخام ولی اون گفت باید برم با خانوادم مشورت کنم ..نظرشون بپرسم ..منم گفتم من راضی ...

نه نمیخاسم بهت بگم طلاق بگیر بهرحال باید ببینی چقد خوبی. دارع چقد بدی مشاوره ببرش