2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی گیر میده خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 95 پست
خب پوشش های مقابل این پوشش هم هست که منو واقعا اذیت میکنه ولی من قرار نیست برم برای اونا تعیین تکلیف ...

ببینین اصلا کاری به آقایون نداشته باشیم

خدا وکیلی شما خودت به عنوان یه خانم این روندی که خانما پیش گرفتن رو میپسندی؟ انگار یه مسابقه شده برای به حداقل رسوندن پوششو جذب جنس مخالف.

انگار همه نهایت تلاششونو میکنن باسنشون به چشم بیاد

سایز سی‌..نشون مشخص باشه 

من با این قسمتش مشکل دارم که اینا واقعا آزادی نیس دارن خودشونو میکشن از هم سبقت بگیرن. 

کیلو کیلو آرایش ناخنای بشدت بلند 

مژه های بشدت سنگین و بلند و حجم تزریق که نمیشه گفت...

کجای دنیا مردم زمستون مچ پاشون پیداست ؟

گرم ترین لباسارو میپوشن که سلامتیشون حفظ بشه

ایرانو ببین زمستون مچ پا کامل بیرون 

خط سینه کامل مشخص 

تا کی قراره خانما ابزار جنسی باشن؟

سال قبل رفته بودم بوتاکس یه خانم از اتاق اومد بیرون ۷۵میلیون هزینه ی  تزریق فیلر باسنو ...شد 

چرا؟؟واقعا چرا

بختت عین بخت منه متاسفانه.

۱۲سال فاصله سنی داریم و دقیقا ب همه چی گیر میده و جدیدن دیگه نمیذاره حتی با خودش برم خونوادم رو ک فاصلمون ۵دیقه س رو ببینم،پیرم کرده هرروز باهاش دعوا و بحث دارم ولی آدم نمیشه

وجالب اینجاس ک من دوتا بچه هم دارم وهیچگونه آزادی ندارم حتی برای رفتن توی حیاط خونه باید ازش اجازه گرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399946402]این چرت و پرتا چیه که تو ذهنتون کردن؟ زن جز اموال مرد نیست که بخواد محدودش کنه و بگه چی بپوش چی نپو ...[/QUOTE

فکر نمی‌کنید شمایی که حرف قرآنو زیر پا می‌زارید چرند بیشتر می‌گید؟😁

زندگی مشترک هست اون آقا حق داره بخواد همسرش پوشش بهتری داشته باشه خانم هم حق رفتار بهتر رو داره از جانب مرد

اگه کلمه ناموس که شما مزخرف می‌دونید تو ایران رواج نداشت الان تو نی‌نی سایت هر چند دقیقه تاپیک داشتیم بچه بی پدرمو چیکار کنم!

مشخصه چقدر ازاد بودین همین که موافقین با اینکه یه مرد برای زن پوشش تعیین کنه مشخص میکنه سیگار چیزیه ...

شما به عنوان یک زن اراده ندارید کمی برای آرامش ابدی تو این دنیا سختی بکشید و جلوی حس زیبا جلوه کردن و جلب توجه و خودآرایی رو بگیرید طرفدار مرد نیستم اصلا اما طرفدار خدایی هستم که مرد رو اینطور آفریده

پس آقایون هم به تویی که هرجور دوست داری بیایی بیرون نگاه می‌کنن و تو حق اعتراض نداری😂

چون وظیفه زن پوشش و وظیفه مرد حفظ نگاه هست تو وظیفه رعایت نمی‌کنی اونم رعایت نمی‌کنه😂😂😂

به کوتهی اندیشت ببخش❤️

عزیزم فعلا اونی که داره تحمیل عقاید انجام میده تو جامعه شماها هستین هیچ وقت ندیدیم یه خانم بی حجاب ب ...

آره شما ها که اصلا اکثر همین شمایی که دم از احترام به عقاید می‌زنید همون‌طور که تو این تاپیک مثل بقیه مشخصه بیخیال طرف نشدی تا حرف خودتو به کرسی ننشونی اونم با زبانی که اصلا نرم نبود پس بیشین بینیم بابا😂

والا دست امثال شما باشه مخالف عقیده‌تونو می‌کشید اونم باحجاب چند سال پیش دیدیم معنی آزادیتونو🤣

ببینین اصلا کاری به آقایون نداشته باشیمخدا وکیلی شما خودت به عنوان یه خانم این روندی که خانما پیش گر ...

تزریق بقیه به ما مربوط نیست واقعا😐

کی زمستون شد ما خبر نداریم عزیزم زمستون بقیه کشورا رو دیدی ؟ایران که هنوز انگار تابستونه والا دما روز به روز بیشتر میشه 

مچ پا دقیقا از کی تا حالا قسمت جنسی شده 😐عزیزم اگه میبینی مچ پا هم برات جنسیه احتمالا مشکل از شماست

خانم زمانی ابزار جنسی میشه که بزور بخوان بپوشوننش که مرد تحریک نشه  

[QUOTE=399946402]این چرت و پرتا چیه که تو ذهنتون کردن؟ زن جز اموال مرد نیست که بخواد محدودش کنه و بگ ...

زندگی مشترک هست ولی قرار نیست مرد بیاد به زور به خانم بگه چی بپوشه نهایت میتونه پیشنهاد بده ولی انتخاب اخر با خانمه حالا شما دوست داری به زور محدودت کنن اون دینه بحثش جداست

والا اقوام ما کشورای خارجی هستن یه سریاشونم با افراد خارجی هستن مرداشون از لحاظ تعهد ۱۰۰ هیچ مردای ایرانی رو میزنن 

اونجا تعهد زن و مردا بیشتر هست شما نگران نباش حداقل مثل ایران ۶۰ نفرو همزمان صیغه نمیکنن 

شما به عنوان یک زن اراده ندارید کمی برای آرامش ابدی تو این دنیا سختی بکشید و جلوی حس زیبا جلوه کردن ...

نفرمایید کاپ کوته اندیشی رو شماها خیلی وقته بردین 

مشکلی نداره نگاه کنه میتونه انقدر نگاه کنه تا بمیره ولی حق اینکه دهن گشادشو باز کنه و تیکه بندازه یا دست درازی کنه نداره البته اگه بتونی این قسمتشو بفهمی 

شما نگران آرامش ابدی من نباش در ضمن آرامش ابدی با دروغ و حق الناس هم خدشه دار میشه صرفا با پلاستیک پیچ کردن خودت قرار نیست اونجا برات اکلیل بریزن یه ذره شل کن رو اخلاقیاتتم کار کن عزیزم 

آره شما ها که اصلا اکثر همین شمایی که دم از احترام به عقاید می‌زنید همون‌طور که تو این تاپیک مثل بقی ...

اره راست میگی باید مثل شما خیلیییی لطیف عمل کنن 

احترام به عقاید شما فقط اونجایی که دو تا خفاش دو جنسه هر روز صبح گذاشتین در دانگشاه متر دستشون دادین ببینن ۴ سانت مانتوی دانجشو کوتاه نباشه 

لابد خودتم از این بی مصرفایی که فقط پول حروم میکنن  عقایدشون میکنن تو حلق بقیه